Τοπικά

Στον εισαγγελέα εναντίον του Αχιλλέα Μπέου το Γηροκομείο για τα τιμολόγια της συναυλίας Ρέμου

panos

Στον εισαγγελέα καταθέτει σήμερα η διοίκηση του Γηροκομείου Βόλου όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εναντίον του Αχιλλέα Μπέου που σύμφωνα με τις καταγγελίες δεν προσκόμισε τιμολόγια από τα εισιτήρια της συναυλίας και αναζητούνται χιλιάδες ευρώ.

mpeos

Χθες ο πρώην πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Παύλος Πάνος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, δήλωσε ότι από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου αναζητούνται χιλιάδες ευρώ και συγκεκριμένα: Η συναυλία είχε εισπράξεις 27.980, το Γηροκομείο έλαβε 5.380 και όταν ζητήθηκαν από τον Α. Μπέο τα παραστατικά τους εξύβρισε.

Μέλη της διοίκησης του Γηροκομείου επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες Πάνου ότι ο Μπέος διοργάνωσε τη συναυλία και σήμερα το ίδρυμα αναζητεί τα παραστατικά. Εάν δεν δοθούν, η εφορία θα επιβάλλει πρόστιμο ύψους 7000 ευρώ.
Τα μέλη της διοίκησης και συγκεκριμένα η κ. Βαρλάμη τόνισε ότι η συνεργάτης του Μπέου Αντριάννα Κασσανδρινού γυρνούσε σε όλα τα καταστήματα που είχαν δοθεί εισιτήρια για προπώληση και έκανε εισπράξεις. Όπως η ίδια η κ. Βαρλάμη είπε, πριν την έναρξη της συναυλίας ο Μπέος μπροστά στα μέλη της διοίκησης απευθύνθηκε στη συνεργάτη του και της είπε: Αντριάννα τα 20.000 χιλιάρικα τα έχω εγω». Η εταιρεία των κυπριακών συμφερόντων που, σύμφωνα με τον κ. Πάνο, ο Μπέος έφερε για να αναλάβει την τεχνική υποστήριξη της συναυλίας, έκοψε τιμολόγια ύψους 13,5 χιλιάδων ευρώ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν πληρώθηκε.
Τα τιμολόγια κόβονται στο Γηροκομείο, αλλά ο κ. Πάνος ευελπιστεί πως ο Αχ. Μπέος τους πλήρωσε. Αν δεν έχουν πληρωθεί αναζητούνται από τη συναυλία 22.000. Αν έχουν πληρωθεί, αναζητούνται περίπου 8.000 χιλιάδες. Ο κ. Πάνος τόνισε πως κανένας άλλος πλην Μπέου δεν είχε τη διαχείριση και όταν ρωτήθηκε πως δεν τον εξόργισε το γεγονός ότι ένας δήμαρχος μέσω της συνεργάτιδάς του μάζευε λεφτά από εισιτήρια, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τόνισε πως δεν ανακατεύτηκε καθόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το