Ελλάδα

Στον εισαγγελέα η παρουσιάστρια που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά

Στον εισαγγελέα, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, οδηγήθηκε η παρουσιάστρια, η οποία, το απόγευμα της Τρίτης, έριξε νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Μπαίνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, η παρουσιάστρια φώναζε ότι ο κ. Χαρδαλιάς «καταστρέφει την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες».

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια γεύματος του κ. Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η παρουσιάστρια που απασχόλησε τα ΜΜΕ με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, τους πλησίασε και τους απηύθυνε τον λόγο.

Αφού εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντάς του ότι «είσαι φοβερός, έσωσες τη χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δέχτηκε, αλλά η παρουσιάστρια άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω του. Άμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του κ. Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Αμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το