Τοπικά

Στον “αέρα” το Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς

kleisto-agrias

Σε περιπέτειες μπαίνει το έργο της ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς, αν ο  Δήμος Βόλου δεν καταφέρει να πείσει να μην κριθεί άκυρη η αρχική σύμβαση με τον ανάδοχο όπως αποφάσισε να την κηρύξει το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ειδικότερα, το Ελεγκτικό Συνέδριο ελέγχοντας τη νομιμότητα της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης του έργου αποφάσισε ότι δεν μπορεί να υπογραφεί μιας και έκρινε άκυρη την αρχική. Σύμφωνα με τη νομική σύμβουλο του δήμου Βόλου Σοφία Παπαγιαννίτση, ο πρώην δήμος Αγριάς δεν είχε αποστείλει την αρχική σύμβαση του έργου που είχε προϋπολογισμό πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Αποτέλεσμα, τώρα που απαιτούνται πρόσθετες εργασίες για να συμπληρωθεί το έργο, το Ε’ κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν ενέκρινε την συμπληρωματική σύμβαση,  αφού θεωρεί άκυρη  την αρχική σύμβαση. Η κ. Παπαγιαννίτση πρότεινε λοιπόν και έγινε ομόφωνα αποδεκτό από την Οικονομική Επιτροπή, ο δήμος να προχωρήσει σε άσκηση αίτησης ανάκλησης της πράξης του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το