ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Αθλητισμός

Στον 26ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας ο Βολιώτης Χρήστος Βολικάκης

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή χιλιάδων ποδηλατών που πλημμύρισαν την Αθήνα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ο 26ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, στον οποίο έδωσαν το παρών ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της πίστας Χρήστος Βολικάκης, ο Γιώργος Μπούγλας εκπροσωπώντας την Εθνική ομάδα δρόμου των ανδρών, αλλά και ο παλαιός Ολυμπιονίκης της πίστας και ομοσπονδιακός προπονητής Λάμπρος Βασιλόπουλος.

Αφετηρία και των δύο διαδρομών ήταν η πλατεία Συντάγματος. Η εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής (15χλμ.) δόθηκε από την Αντιδήμαρχο Εμπορίου Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων Νέλλη Παπαχελά και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ Κωνσταντίνο Μπιτζάνης, ενώ παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας Ανδρέας Βαρελάς.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δέχτηκαν την πρόκληση και πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης, εκφράζοντας την αγάπη τους για την ποδηλασία, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ανάγκη, ψυχαγωγία και τρόπος ζωής, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το πιο εναλλακτικό και φιλικότερο προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το