Τοπικά

Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Κέντρο Διημέρευσης -Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ

Στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων, τη Δευτέρα 12/12/2022 πραγματοποιήθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Κέντρο Διημέρευσης -Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, το οποίο αποτελεί δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, παρουσία της Προέδρου του ΔΣ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κας Χάλαρη Σοφίας και υπό τις μελωδίες του χορωδιακού τμήματος του Κοινωνικού Κέντρου της Ν. Δημητριάδας.
Με τη συνοδεία ακορντεόν, η υπεύθυνη χορωδός του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου κ. Κοντοπούλου Αγγελική με τα μέλη της χορωδίας και την ενεργό συμμετοχή των ωφελουμένων του ΚΔΗΦ ΑμεΑ και του ΚΔΑΠμεΑ Βόλου, μας ταξίδεψαν σε περιοχές της πατρίδας μας μέσα από κάλαντα και διηγήσεις χριστουγεννιάτικων εθίμων, διαδίδοντας το πνεύμα αγάπης των εορτών.
Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, Χάλαρη Σοφία και το προσωπικό των 2 Δομών, εύχονται καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους !

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το