Τοπικά

Στόχος η ουσιαστική γνώση για την απόφοιτο νηπιαγωγό Πολυτίμη Αλεξοπούλου

Κατάγεται από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ήρθε στον Βόλο πριν τέσσερα χρόνια για να φοιτήσει στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής. Χθες αποφοίτησε από το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης με πολύ καλή βαθμολογία, 8,78/10, ενώ από το τρίτο έτος των σπουδών δούλευε αναλαμβάνοντας τη φύλαξη παιδιών.
«Δεν στερήθηκα κάτι από τη φοιτητική μου ζωή. Αν αυτό που σπουδάζεις το αγαπάς, τότε το κάνεις με πάθος και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Αρκεί να μην βάλεις στόχο τη βαθμολογία, αλλά την ουσιαστική γνώση».

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η 22χρονη Πολυτίμη θα μείνει στον Βόλο καθώς βρήκε δουλειά σε κέντρο ειδικών θεραπειών στον Βόλο, μέσω της πρακτικής της. Έτσι, προς το παρόν δεν στοχεύει σε κάποιο μεταπτυχιακό. «Προτιμώ να δω τι είναι αυτό που μου ταιριάζει γιατί θέλω να είμαι καλή σε αυτό που κάνω. Χαίρομαι που με προτίμησαν στο κέντρο που κάνω αυτή τη στιγμή την πρακτική μου. Θα συνεχίσω με αγάπη αυτό που κάνω» δήλωσε η ίδια .

Σημείωσε ακόμη πως αυτό που θα θυμάται από το Τμήμα της είναι η άψογη συνεργασία φοιτητών και καθηγητών. «Οι φοιτητές είμαστε χαρούμενοι για αυτούς τους καθηγητές που είχαμε. Είναι πολύ συνεργάσιμοι. Κάναμε εθελοντικές δράσεις μαζί, ζήσαμε όμορφες στιγμές. Είμαι ευγνώμων και για τις παρέες που έκανα. Γνώρισα ανθρώπους που θα μείνουν στην καρδιά μου και ελπίζω και όλα τα χρόνια στη ζωή μου».
Μάλιστα όπως ανέφερε η Πολυτίμη, το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης δεν ήταν η πρώτη της επιλογή, καθώς ήθελε να γίνει κτηνίατρος, αλλά σπουδάζοντας συνειδητοποίησε ότι της ταιριάζει απόλυτα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το