Αθλητισμός

Στοχεύει σε Μιλούνοβιτς η Νίκη Βόλου

Τον Σέρβο επιθετικό Λούκα Μιλούνοβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ» επιθυμεί να αποκτήσει η Νίκη, προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τη Λαμία είχε προαναγγείλει την απόκτηση ενός επιθετικού και πράγματι η Νίκη έχει φουλάρει για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ» ο παίκτης που έχει μπει στο στόχαστρο της βολιώτικης ομάδας είναι ο Λούκα Μιλούνοβιτς.

Γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1992 στο Βελιγράδι και αγωνίζεται ως επιθετικός. Μπορεί να παίξει τόσο ως σέντερ φορ, όσο και ως περιφερειακός επιθετικός και διαθέτει τα στοιχεία που ζητούν οι άνθρωποι της Νίκης. Ο Μιλούνοβιτς άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην ΟΦΚ Βελιγραδίου την σεζόν 2011-12, συνεχίζοντας την επόμενη χρονιά στη Ζούλτε Βάρεγκεμ από το Βέλγιο, όπου αγωνίστηκε σε δώδεκα ματς πρωταθλήματος.

Τον Ιανουάριο του 2012, συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, όπου παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2014, παίζοντας σε 46 παιχνίδια και πετυχαίνοντας 10 γκολ.

Από το 2014 ως το 2016, φόρεσε τη φανέλα του Πλατανιά, όπου αγωνίστηκε σε 47 ματς της Σούπερ Λιγκ σκοράροντας 9 φορές. Στη συνέχεια παρέμεινε στην Ελλάδα και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Με τους «κίτρινους» υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών καταγράφοντας 24 συμμετοχές και 4 τέρματα. Παράλληλα πραγματοποίησε 16 συμμετοχές και σημείωσε 5 γκολ με την εθνική νέων της Σερβίας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να τον αποκτήσει και σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ», η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τριήμερο

«Ξεχείλισε» το κέντρο του Βόλου από κόσμο το τριήμερο των Χριστουγέννων, στα καταστήματα της εστίασης…

28 Δεκεμβρίου 2023

Περιμένουν

Την «πάτησαν» όσοι έκαναν αγορές από γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα με έδρα την Ασία την «Μαύρη…

28 Δεκεμβρίου 2023

Πέναλτι

Δεν θα εφαρμοστεί το πέναλτι του 30% για τους μισθωτούς εργαζόμενους συνταξιούχους στις συντάξεις Φεβρουαρίου.…

28 Δεκεμβρίου 2023

Τομή

…Αυτή η εξέλιξη με την απόλυτη κυριαρχία της Ν.Δ. είναι κάτι που δεν είχαμε δει…

28 Δεκεμβρίου 2023

Ενάμιση κόμμα

Το 2023 ήταν η χρονιά των εκλογικών αναμετρήσεων στην κεντρική πολιτική σκηνή και την αυτοδιοίκηση.…

28 Δεκεμβρίου 2023

Μικρής έκτασης φωτιά στις Πλάκες

Για εστία φωτιάς ενημερώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Η φωτιά ξέσπασε…

28 Δεκεμβρίου 2023