Κόσμος

Στο Βατικανό προβλήθηκε η νέα ταινία της Αντζελίνας Τζολί

agelina joli

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε σήμερα την ταινία της Ο Αλύγιστος (Unbroken) στο Βατικανό προτού συναντήσει για λίγο τον Πάπα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αγίας Έδρας, Φεντερίκο Λομπάρντι.
Η ταινία προβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Casina Pio IV, ένα περίπτερο που βρίσκεται στους κήπους του Βατικανού και στεγάζει την Ποντιφική Ακαδημία των Κοινωνικών Επιστημών.
Ιταλικά μέσα ενημέρωσης είχαν ανακοινώσει ότι ο ποντίφικας αναμενόταν να παραστεί στην παρουσίαση της ταινίας, τελικά όμως ο Φραγκίσκος είχε ένα πολύ «φορτωμένο» πρωινό, με πολλές ακροάσεις.
Μετά την προβολή της ταινίας η Αμερικανίδα σκηνοθέτιδα, την οποία συνόδευε ο αδελφός της, τα δύο από τα 6 παιδιά της και ένας μεταφραστής, οδηγήθηκαν στο αποστολικό παλάτι, την επίσημη κατοικία του πάπα, στην αίθουσα του Θρόνου, έναν προθάλαμο της βιβλιοθήκης όπου ο πάπας πραγματοποιεί τις ακροάσεις του.
Έπειτα από τα ραντεβού που είχε σήμερα το πρωί, ο Χόρχε Μπεργκόλιο βγήκε από την αίθουσα αυτή προκειμένου να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στην ηθοποιό. Όπως συνηθίζει να προσφέρει σε όλους του τους επισκέπτες, της έδωσε ένα ροζάριο.

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το