Τοπικά

Στo Τρίκερι το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2

Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded», που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια. Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.
Η περιήγηση του «Selfie» ξεκινά από την κεντρική πλατεία στο Τρίκερι και συνεχίζει με επίσκεψη στο Κτίριο της Κοινότητας, που στεγάζεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
Η περιήγηση θα συνεχιστεί στην παραλιακή κοινότητα της Αγίας Κυριακής και στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής, το Μνημείο του Αφανούς Ναύτη και το φημισμένο καρνάγιο του χωριού.

Στον δεύτερο γύρο το παιχνίδι θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία του χωριού και στην Αγία Κυριακή αναζητώντας memory selfie και ο τρίτος γύρος του παιχνιδιού θα συνεχιστεί με ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στο νησάκι στο Παλιό Τρίκερι. Το τηλεπαιχνίδια θα ολοκληρωθεί στην Αγία Κυριακή, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Τρικέρων, θα ανακοινωθεί ο νικητής του σημερινού επεισοδίου.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 20:00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το