Ελλάδα

Στο σπίτι του ψευτογιατρού ο Κούγιας: Διεξάγεται προανάκριση, δεν υπάρχει δικογραφία

Στο σπίτι του 66χρονου ψευτογιατρού στα Καλύβια πήγε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή του για τις βαρύτατες κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας, σύμφωνα με την ΕΡΥ, συζήτησε μαζί του τηλεφωνικά, ενημερώθηκε για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει και για τις καταγγελίες σε βάρος του, ενώ όπως είπε πρόκειται για διακεκριμένο φυσικοθεραπευτή, ο οποίος μάλιστα εξειδικεύεται και στη σκλήρυνση κατά πλάκας και ουδέποτε, όπως έχει η πρώτη εικόνα που έχει ο δικηγόρος, είχε εξαπατήσει κάποιον από τους λεγόμενους πελάτες του.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε:

«Είχαμε ραντεβού στο γραφείο μου σήμερα, μου τηλεφώνησε ότι είναι αδύνατο να έρθει γιατί έξω από το σπίτι του υπάρχουν κανάλια, κάμερες, δημοσιογράφοι και δεν θέλει να υποστεί τη δοκιμασία. Αναγκάστηκα να έρθω εγώ τώρα, όμως θέλω να σας παρακαλέσω, διότι η Ελλάδα δεν είναι τριτοκοσμικό κράτος είναι κράτος δικαίου. Διεξάγεται προανάκριση η οποία είναι μυστική», είπε.

«Αυτή τη στιγμή διαρρέουν στοιχεία μιας υπό δημιουργία δικογραφίας. Διεξάγεται προανάκριση, δεν υπάρχει δικογραφία, δεν έχει φτάσει καν στα χέρια εισαγγελέα. Η υπόθεση είναι στα χέρια των αστυνομικών που διεξάγουν την προανάκριση. Αυτή η παρανομία, εφόσον αναλάβω διότι δεν έχω αναλάβει την υπόθεση ακόμα, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία έχει και την εποπτεία της όλης έρευνας, καθώς εκεί έγιναν οι πρώτες καταγγελίες, έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με δόλο τελεσμένη και σε απόπειρα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και απάτη σε βάρος τόσο του 66χρονου όσο και του 72χρονου Γερμανού δήθεν γενετιστή συνεργού του.

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται η Εισαγγελία να δώσει την άδεια στην αστυνομία προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τόσο τα προσωπικά στοιχεία του 66χρονου όσο και η φωτογραφία του, ώστε κάποια από κάποια από τα θύματα τα οποία δεν έχουν φτάσει μέχρι τη Δικαιοσύνη να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τις Αρχές και να καταγγείλουν και αυτά τα περιστατικά.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 15 καταγγελίες. Πέντε από αυτές γίνονται από συγγενείς ασθενών, καθώς οι πέντε ασθενείς έχουν καταλήξει μετά από αυτά τα ψευτοφάρμακα και τις δήθεν θεραπείες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το