Τοπικά

«Στο σφυρί» βγήκαν σκάφη, βιομηχανία και ακίνητα στη Μαγνησία

Ακόμη και τα σκάφη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Β. Σποράδων βγήκαν στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών χθες για οφειλές προς ιδιώτη.
Παράλληλα χθες σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς βγήκαν στο σφυρί οικόπεδα με οικία, ξενοδοχείο και εγκαταλειμμένο ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου με επισπεύδουσα τράπεζα, καθώς και γήπεδο με βιομηχανικό κτίριο στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, πάλι με επισπεύδουσα τράπεζα.
Ειδικότερα χθες βγήκαν στο σφυρί τα δύο σκάφη του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Β. Σποράδων με επισπεύδοντα ιδιώτη. Για το ένα, με την ονομασία «Ψαθούρα», το οποίο βγήκε στο σφυρί έναντι 9.000 ευρώ, δεν υπήρξε ενδιαφέρον, ενώ για το δεύτερο, με την ονομασία «Μαρίνα», επιδείχθηκε ενδιαφέρον από πλειοδότη, με τιμή πρώτης προσφοράς 18.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός διενεργήθηκε ηλεκτρονικά από συμβολαιογράφο της Καρδίτσας.

Παράλληλα χθες από συμβολαιογράφο της Λάρισας βγήκαν στο σφυρί ηλεκτρονικά ακίνητα οφειλετών τραπεζών και συγκεκριμένα οικόπεδο με οικία και ξενοδοχείο, με τιμή πρώτης προσφοράς 327.000 ευρώ, οικόπεδο με οικία και ξενοδοχείο του ιδίου με τον παραπάνω οφειλέτη, με τιμή πρώτης προσφοράς 269.000 ευρώ και οικόπεδο με εγκαταλειμμένο κτίσμα, του ιδίου πάλι οφειλέτη, με τιμή πρώτης προσφοράς 96.700 ευρώ. Επισπεύδουσα ήταν τράπεζα, ενώ τα ακίνητα βγήκαν στο σφυρί για οφειλή 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με έγκυρη πληροφορία, τα ακίνητα πήρε η ίδια η επισπεύδουσα τράπεζα, που φέρεται να ήταν και η μοναδική που πλειοδότησε.

Οι πλειστηριασμοί συνεχίστηκαν χθες, πάλι στο ίδιο συμβολαιογραφικό γραφείο της Λάρισας, ηλεκτρονικά και στο σφυρί βγήκε γήπεδο με βιομηχανικό κτίριο στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, με τιμή πρώτης προσφοράς 1.080.000 ευρώ. Και σ’ αυτόν πλειοδότησε η ίδια η τράπεζα. Ακόμη στο σφυρί βγήκε σκάφος Βολιώτισσας, με τιμή πρώτης προσφοράς 6.667 ευρώ και με επισπεύδοντα ιδιώτη.
Αλλά και η Σκιάθος είχε την τιμητική της στους χθεσινούς εκατοντάδες πλειστηριασμούς που έγιναν για ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Βγήκε στο σφυρί αγρός με κτίριο ενοικιαζόμενων δωματίων και με τιμή πρώτης προσφοράς 212.000 ευρώ, που κατακυρώθηκε σε πλειοδότη, ενώ άγονος ήταν ο πλειστηριασμός δευτέρου ακινήτου του ιδίου οφειλέτη στο νησί του Παπαδιαμάντη. Πρόκειται για οικόπεδο με ξενοδοχείο και τιμή πρώτης προσφοράς 1.220.000 ευρώ, για το οποίο δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Ο πλειστηριασμός αυτός έγινε σε συμβολαιογραφείο της Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το