Θ Plus

Στο σφυρί η χλιδάτη λιμουζίνα του Ντόναλντ Τραμπ

Μία πολύ ιδιαίτερη λιμουζίνα πωλείται από έναν Αγγλο έμπορο αυτοκινήτων στην τιμή των 50.000 λιρών, δηλαδή περίπου 59.000 ευρώ. Όποιος την αγοράσει, θα αποκτήσει μία μοναδική Cadillac, η οποία ανήκε στο παρελθόν στον Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα εξοπλισμένη σύμφωνα με τα ιδιαίτερα γούστα του. Το θηριώδες μοντέλο με τον πεντάλιτρο κινητήρα των 141 ίππων διαθέτει μεταξύ άλλων εσωτερικές επενδύσεις από ξύλο αγριοτριανταφυλλιάς, μία οθόνη τηλεόρασης, φαξ και βίντεο, ένα πτυσσόμενο γραφείο, χρηματοκιβώτιο και μηχάνημα παρασκευής…λικέρ. Μάλιστα στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται και ειδική συσκευή για την άμεση καταστροφή απόρρητων εγγράφων!

Η καμπίνα επιβατών έχει πέντε εκατοστά μεγαλύτερο ύψος, η μάσκα εντυπωσιάζει με γρίλιες που θυμίζουν Rolls-Royce, οι λαβές από τις πόρτες είναι επιχρυσωμένες και βέβαια το σαλόνι καλύπτεται από δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας.

Ο Τραμπ είχε αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο πριν 30 χρόνια στο πλαίσιο μίας συμφωνίας με την αμερικανική μάρκα, όπου προβλεπόταν η δημιουργία μίας αποκλειστικής σειράς «Trump Executive Series» σε έναν περιορισμένο αριθμό μόλις 50 μονάδων, που –υποτίθεται ότι- θα τις αγόραζε ο μετέπειτα «Πλανητάρχης».

Τελικά βγήκαν από το εργοστάσιο της Cadillac μόνον δύο τέτοια αυτοκίνητα, χωρίς να μάθουμε ποτέ τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε η παραγωγή της χλιδάτης λιμουζίνας, η οποία «εξορίστηκε» από το 1991 στη Μεγάλη Βρετανία και αναζητά τώρα τον νέο ιδιοκτήτη της.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το