Κόσμος

Στο… σφυρί τα αεροπλάνα του Elvis – Διαθέτουν μπανιέρα με χρυσές βρύσες

newego_LARGE_t_248161_106450398

Τα ιδιωτικά αεροπλάνα του Elvis, βγαίνουν και αυτά σε δημοπρασία. Μετά από τις ακτινογραφίες θώρακα, τα δόντια του, ένα πλαστικό ποτήρι που υποτίθεται είχε πιει νερό, ρούχα από παραστάσεις, μερικές τρίχες από τα μαλλιά του, ήρθε η σειρά τους.

Τα Lisa Marie και Hound Dog II που εκτίθενται στην έπαυλη του τραγουδιστή Graceland πάνω από 30 χρόνια, δεν μπορούν βεβαίως να πετάξουν, αλλά ο οίκος δημοπρασιών Julien’s Auctions πιστεύει πως μπορεί να τα πουλήσει για χρυσάφι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως πριν δύο χρόνια περίπου λερωμένα εσώρουχα του τραγουδιστή πουλήθηκαν στην τιμή των 15.000 δολαρίων, οπότε αντιλαμβάνεστε σε ποια τιμή θα πουληθούν τα αεροπλάνα. To Lisa Marie(Convair 880) πήρε το όνομα της κόρης του και αγοράστηκε το 1975, δύο χρόνια πριν τον θάνατό του, για το ποσό των 300.000 δολαρίων.

Ο «τυχερός» που θα το αγοράσει θα μπορεί να κάνει μπάνιο σε μπανιέρα με χρυσές βρύσες και να ακούει μουσική από μία ηχητική εγκατάσταση με 50 ηχεία.

Τελευταία φορά που πέταξε το Lisa Marie ήταν για να μεταφέρει την Priscilla Presley και τον ηθοποιό George Hamilton στην κηδεία του Elvis. Η τιμή εκκίνησης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Στην ίδια δημοπρασία θα πουληθούν επίσης και ένα γιλέκο και μία ζώνη της Janis Joplin.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το