Τοπικά

«Στο σχέδιο Μπέου για την διάλυση των ομάδων συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ από τη Ρόδο»

Το μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας στο Νομό Μαγνησίας Γιάννης Κάϊρας καταγγέλλει πως το σχέδιο του Α. Μπέου για την διάλυση των ποδοσφαιρικών ομάδων της Νίκης και του Ολυμπιακού στηρίζεται σε μια μακέτα για τη δημιουργία νέου γηπέδου, που υπογράφει αρχιτεκτονικά στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο Γιώργος Ανδριωτάκης από τη Ρόδο. Παράλληλα αναφέρει πως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Κρεμλής είναι επίσης από τη Ρόδο και κάνει λόγο για περίεργες συμπτώσεις.

«Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε σήμερα να αυτοκτονήσουν οι δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου για να στηρίζουν το ποδοσφαιρικό έκτρωμα που δημιούργησε ο ίδιος. Στήνει σε μακέτα ως συνήθως ένα γήπεδο για την ομάδα του που την αρχιτεκτονική μελέτη υπογράφει συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο Γιώργος Ανδριωτάκης από τη Ρόδο που η δράση του έγινε πρώτο θέμα στην υπόθεση των εξοπλιστικών. Στηρίζει τον Μπέο ο επίσης από τη Ρόδο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Κρεμλής και όλα αυτά είναι απολύτως περίεργες συμπτώσεις, εκτός από το ότι είναι ντροπή και κατρακύλα για τη ΝΔ. Εκτός από το γελοίο της υποθέσεως που ακούει στο «χαρίζω μια ομάδα αλλά δεν μου ανήκει» κατά το » Χαρίζω οικόπεδα «, γνωστού αποκόμματος που μετέχει σε όλες τις Εθνικές Εκλογές, έχει το θέμα και την μεγάλη σοβαρότητα του. Ποιος είναι ο κύριος που υπογράφει το «μεγαλόπνοο» έργο του αθώου Μπέου… Είναι η τρίτη φορά που ακούγεται στο πανελλήνιο το όνομα του ροδίτη αρχιτέκτονα .Τις άλλες δύο είχε ακουστεί για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων καθώς ήταν πολύ στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Και εδώ ερχόμαστε με μια μεγάλη απορία.. Πώς ένας » αθώος » όπως ο Αχιλλέας Μπέος έχει μπλέξει με έναν κολλητό φίλο και συνεργάτη του «Πολιτικού Απατεώνα» που κατέστρεψε τη χώρα.

Κύριε απερχόμενε Δήμαρχε , μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών του Δήμου Βόλου, γιατί έρχεται η ώρα που το λαϊκό σύνθημα » Πάρε την ΠΥΔΝΑ σου και δρόμο από εδώ » υλοποιείται τον Μάη», κατέληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το