Αθλητισμός

Στο ρελαντί 3-0 ο Θησέας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Δία Δίου

Χωρίς να… ιδρώσει ο Θησέας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Δία Δίου στο γήπεδο «Γεώργιος Πασχαλίδης» στην Αγριά, για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο ήδη είχε σημειώσει δύο τέρματα με τους Αλέξανδρο Σιώμο στο 3’ και αυτογκόλ του Νίκου στο 17’, βάζοντας τις βάσεις για την επιτυχία. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 50’, ο Σιώμος πέτυχε το τρίτο τέρμα για τους «πράσινους».
Ο Θησέας μπήκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης δυνατά στο παιχνίδι και στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 3’ ο Βασίλης Πέτσης εκτέλεσε φάουλ, ο Σιώμος πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Δία, Ζωγράφος απέκρουσε, οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διώξουν τη μπάλα και ο Σιώμος από κοντά με σουτ έγραψε το 1-0.
Ο Δίας στο 7’ απείλησε με ισοφάριση, όταν ο Ευαγγελόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, με τον Νίκου να μην προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό σε σουτ του Διαμαντόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 15’ ο Ευαγγελόπουλος λίγο έλειψε να πετύχει το 1-1, όμως ο Κεφαλάς ενήργησε σωτήρια, αποκρούοντας τη μπάλα στο σουτ που επιχείρησε ο μέσος του Δία.

Για να φτάσουμε στο 17’ όπου έγινε το 2-0. Ο Πέτσης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και στην προσπάθειά του ο Νίκου να αποκρούσει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Με το 2-0 υπέρ του ο Θησέας ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και στο διάστημα 25’-45’ δημιούργησε πέντε ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα. Στο 29’ σε πλασέ του Σιώμου από πάσα του Μπόρα, μπλόκαρε τη μπάλα ο Ζωγράφος, ενώ στο 37’ ο Θάνος Μπόρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά (έστειλε τη μπάλα άουτ), μετά από σέντρα του Ζαχαράκη. Στο 42’ ο Πέτσης εκτέλεσε φάουλ, με τον Σιώμο να μην προλαβαίνει από κοντά να σκοράρει. Στο 44’ ο Ζαχαράκης σούταρε, με τον Ζωγράφο να μπλοκάρει τη μπάλα, για να χαθεί στο 45’ μεγάλη ευκαιρία από τον Σιώμο. Ο Μπόρας έβγαλε τον επιθετικό του Θησέα τετ α τετ με τον Ζωγράφο, πλάσαρε, με τη μπάλα να περνά έξω από το δεξί δοκάρι.
Στην επανάληψη ο Θησέας μπήκε πολύ δυνατά, με στόχο να διευρύνει το σκορ και αφού πρώτα στο 47’ ο Σιώμος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζωγράφο (μπλόκαρε τη μπάλα) και στο 48’ ο Ζαχαράκης σούταρε άουτ, στο 50’ έγινε το 3-0. Ο Πέτσης εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Ζωγράφου, «έκλεψε» τη μπάλα, πάσαρε στον Σιώμο, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 3-0, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Στη συνέχεια το ματς εξελίχθηκε τυπική διαδικασία για τον Θησέα, με τους γηπεδούχους να έχουν άλλες δύο καλές στιγμές. Στο 55’ σε σέντρα του Ζαχαράκη ο Σιώμος σούταρε μέσα από τη μικρή περιοχή για να μπλοκάρει τη μπάλα ο Ζωγράφος, ενώ στο 57’ ο Πέτσης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζωγράφου.

Στο τελευταίο ημίωρο ο Δίας απείλησε σε δύο περιπτώσεις το τέρμα του Θησέα, δίχως όμως να πετύχει το γκολ της τιμής. Στο 70’ ο Κεφαλάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ευαγγελόπουλου, ενώ στο 85’ ο Μανίκας εκτέλεσε φάουλ, με τον Κεφαλά να αποκρούει και πάλι σωτήρια σε κόρνερ. Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παναγιωτίδης των φιλοξενουμένων.
Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)
Κόκκινη: 90’ Παναγιωτίδης (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Δερμίσης, Λιόλιος
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουίχε, Γαλανόπουλος, Πέτσης (84’ Νιαώτης), Μπόρας, Σιώμος, Κοτζαθανάσης (73’ λ.τρ. Δημητριάδης), Ζαχαράκης (76’ Λίτσος).
ΔΙΑΣ: Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (46’ Παναγιωτίδης), Λαγωνίδης, Ευαγγελόπουλος, Καλουσίδης, Μαυρίδης (63’ Σαφέτης), Μανίκας.

Share
Ετικέτες: Δίας ΔίουΘΗΣΕΑΣ

Πρόσφατα άρθρα

Ζήτησε από οδηγό Uber να του βρει πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

Ανδρας από την Κένυα συνελήφθη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να…

26 Δεκεμβρίου 2023

Ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Ανεξέλεγκτα τα ποτά «μπόμπες» στις γιορτές – Εργαστήριο νόθευσης

Μπροστά σε εκατοντάδες μπουκάλια αλκοόλ και πολλά λίτρα άγνωστης προέλευσης αλκοολούχου, διάφανου υγρού βρέθηκαν οι…

26 Δεκεμβρίου 2023

Δύο φωτιές στα Φαναράκια – Σε σκάφος στην παραλία και σε δένδρο στον Αγ. Κωνσταντίνο

Σε δύο συμβάντα κλήθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου στη διάρκεια της εκδήλωσης για…

26 Δεκεμβρίου 2023

Φωτιά σε δένδρα στη Ζαγορά

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα σε δένδρα στην περιοχήτης Ζαγοράς. Η Π.Υ. Βόλου ενημερώθηκε στι 17.45…

26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Έπαιξαν μπουζούκι και τραγούδησαν «δεν πάω πουθενά»

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, στην κηδεία του Βασίλη Καρρά, στον Ιερό Ναό…

26 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σούνακ α λα «Μόνος στο Σπίτι» στη Downing Street – Το βίντεο ανήμερα των Χριστουγέννων

Σαν άλλος… Κέβιν Μακάλιστερ από την αγαπημένη ταινία «Μόνος στο Σπίτι» εμφανίστηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός,…

26 Δεκεμβρίου 2023