Τοπικά

Στο “σκαμνί” τρεις αυτοφωράκηδες για ηχορύπανση στον Βόλο – “Βαφτίζουν” τα μπαρ “παραδοσιακά καφενεία”

Τρεις αυτοφοράκηδες συνελλήφθησαν τα ξηερώματα σε  μπαρ του Βόλου όπου υπάρχει τεράστιος συνωστισμός με κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωνοϊού, τα οποία από την Πέμπτη θα πρέπει είοτε να κλείσουν είτε να λειτουργήσουν με ελάχιστα σκαμπό.

Τα ξημερώματα από Αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου, στα πλαίσια εξόρμησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθη  ένας Έλληνας  30 ετών, καθόσον κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφέ-Μπαρ», ιδιοκτησίας Αλλοδαπού (Βούλγαρου) 30 ετών, να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα & σε διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι ενενήντα δύο (92) db, αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης των ογδόντα (80) db. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Επίσης  συνελήφθη Έλληνας 31 ετών, καθόσον κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας 37χρονου ε να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα & σε διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι ογδόντα επτά (87) db, αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης των ογδόντα (80) db. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Τέλος, συνελήφθη 39χρονος καθόσον κατελήφθη ως νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «, να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα & σε διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι ενενήντα (90) db, αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης των ογδόντα (80) db. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το