Τοπικά

Στο “σκαμνί” θα καθήσει η δημοτική αρχή πρώην δημοτικούς συμβούλους Βόλου για τις αντιδράσεις στην Καραμπατζάκη

Στις 27 Νοεμβρίου τέσσερις πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του Βόλου και συγκεκριμένα οι Θωμάς Κλημόπουλος, Ελένη Μεϊκοπούλου, Κώστας Γαργάλας και Φώτης Λαμπρινίδης καθώς και ο Στέλιος Λημνιός από την Επιτροπή Αγώνα, θα καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μαλαματίνης , για αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου του 2017 στην οδό Καραμπατζάκη.

Στις 20 Νοεμβρίου του 2017 την  ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα της οδού Καραμπατζάκη, η δημοτική αρχή Βόλου έστειλε συνεργεία να ξηλώσουν τα δέντρα στο τμήμα από Λ. Ειρήνης έως Αναπαύσεως, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή έστειλε δύο συνεργεία και 100 περίπου κάτοικοι απέτρεψαν το ξήλωμα των δέντρων σε Μεταξουργείο και Λ. Ειρήνης, δεδομένου ότι κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκρίζωση των δέντρων έχει κατατεθεί προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως επίσης και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας.

Κάτοικοι και δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν παρέμβαση Εισαγγελέα καθώς τα συνεργεία πρόλαβαν να πετσοκόψουν δέντρα. Ο αντιδήμαρχος Μαλαματίνης μετέβη στο σημείο προκειμένου να δώσει εντολή στα συνεργεία να συνεχίσουν.

Στην Καραμπατζάκη μετέβησαν επίσης αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο επεισοδίων.

Κλήση να εμφανιστούν στο ακροατήριο για να δικαστούν έλαβαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το