Αθλητισμός

Στο “Νησί των Φαιάκων” παίζει ο Βόλος για την Α2 πόλο

Στην Κέρκυρα, το επονομαζόμενο «νησί των Φαιάκων» παίζει σήμερα στις 15.00 ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό ΝΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Α2 πόλο. Το συγκρότημα του Σάκη Πλατανίτη θα προσπαθήσει για το καλύτερο σε ένα ματς στο οποίο θεωρείται αουτσάιντερ.

Ο ΝΑΟ Κέρκυρας παρουσιάζεται αρκετά δυνατός τη φετινή σεζόν και δεν είναι τυχαίο ότι μοιράζεται τη 2η θέση του βορείου ομίλου με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Η αποστολή των Βολιωτών είναι αρκετά δύσκολη, αλλά θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό τόνισε στη «Θ» και ο προπονητής τους Σάκης Πλατανίτης: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα πάμε να παίξουμε το πόλο που ξέρουμε και μπορούμε, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πάντως, οι Βολιώτες θα έχουν το νου τους και στο παιχνίδι Άρης-Φοίβος που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Ασφαλώς και θέλουν νίκη του Άρη, ώστε ακόμη και αν χάσουν από την Κέρκυρα να διατηρήσουν το +3 από τον Φοίβο. Θυμίζουμε ότι ο Βόλος βρίσκεται πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ και συγκεκριμένα στην 6η θέση με 11 βαθμούς, ενώ ο Φοίβος είναι μέσα σε αυτή, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση με οκτώ πόντους.

Το πιθανότερο είναι η απευθείας παραμονή να κριθεί στο παιχνίδι Βόλος-Φοίβος, της 10ης αγωνιστικής η οποία εκκρεμεί, με την ΚΟΕ να την έχει ορίσει να διεξαχθεί τελευταία. Το ενδεχόμενο αυτό σίγουρα το σκέφτονται στην ομάδα του Βόλου με τον κ. Πλατανίτη να επισημαίνει: «Σίγουρα με την Κέρκυρα θα παλέψουμε για το καλύτερο, αλλά το παιχνίδι στο οποίο επικεντρωνόμαστε είναι αυτό με τον Φοίβο που θα γίνει στην έδρα μας. Όπως φαίνεται θα είναι το ματς της χρονιάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του».

Στο σημερινό παιχνίδι δεν αναμένονται αλλαγές στην 15άδα του Βόλου σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Άρη. Έτσι η πιθανή σύνθεση είναι η εξής: Νάσιος, Εγνατιάδης, Λέτσιος, Βερβερίδης, Καψάλης, Μαρινάγης, Δημητρίου, Πετρόπουλος, Χρ. Κουφιδάκης, Βασιλούδης, Πέτρου, Γλούμης, Χρ. Μ. Κουφιδάκης, Νικολέρης, Μεριστούδης.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Ανδρέας Μοίραλης και Μιχάλης Μάρκοβιτς με παρατηρητή τον Νίκο Βασιλείου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εικονογραφημένα βιβλία που ξεχώρισαν

Του Βασίλη Κουτσιαρή, συγγραφέα παιδικών βιβλίων Στο τρίτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματός μου σε…

24 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα τα ξημερώματα

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στη Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα…

24 Μαρτίου 2024

Τον Παναθηναϊκό κοντράρει στο Βασδέκειο ο Βόλος 2004

Για την 20ή αγωνιστική της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου των γυναικών ο Α.Σ. Βόλος 2004 υποδέχεται…

24 Μαρτίου 2024

43 χρόνια τσαγκάρης και 43 χρόνια μουσικός – Ο 94χρονος τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών Δήμος Παπούλιας θυμάται…

Ο Μόδεστος Παπούλιας ή Δήμος, όπως τον γνωρίζει ο πολύς κόσμος, γεννήθηκε στην Κάπουρνα Βόλου…

24 Μαρτίου 2024

Αλμυρός: Προσποιήθηκε τον γιατρό και της ζητούσε 85.000 ευρώ για χειρουργείο συγγενικού της προσώπου

Συνελήφθη, χθες το πρωί σε περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος…

24 Μαρτίου 2024

Θέλει τη ρεβάνς από την ΑΕΛ σήμερα η Νίκη

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2 και η Νίκη υποδέχεται στο…

24 Μαρτίου 2024