Τοπικά

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πέντε έργα στο λιμάνι του Βόλου

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εντάχθηκαν, μετά τις αποφάσεις χρηματοδότησης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, πέντε έργα αρμοδιότητας του Οργανισμού Λιμένος Βόλου. Πρόκειται για έργα:

• «Κατασκευή Εξωτερικού Ανελκυστήρα στο Κτίριο Διοίκησης ΟΛΒ ΑΕ για την Εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ», με σκοπό την βελτίωση της προσβασιμότητας στο κτίριο Διοίκησης του Οργανισμού, προϋπολογισμού €99.200,00.
• «Αποκατάσταση Σπηλαιώσεων Κρηπιδώματος Παραβολής Κ/Ζ Προβλήτα Νο-2», για τον ασφαλή ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων, προϋπολογισμού €80.000,00.
• «Αναβάθμιση Υφιστάμενης Γεφυροπλάστιγγας Εμπορικού Λιμένα με την Προσθήκη Δεύτερου Διαδρόμου Ζύγισης και Διέλευσης Οχημάτων», με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτησης των χρηστών του λιμένα και την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων προϋπολογισμού €117.269,28.
• «Αναβάθμιση Πυροπροστασίας Αποθήκης Νο-3 και Αποθήκης Νο-4 Εμπορικού Λιμένα Βόλου», για την ενίσχυση της ασφάλειας στην εργασία και στην αποθήκευση διαφόρων αγαθών, προϋπολογισμού €118.000,10 και €116.500,00 αντίστοιχα
• «Αντικατάσταση Υφιστάμενων Λαμπτήρων με νέους τύπου LED και Ενίσχυση Επιπέδου Εξωτερικού Φωτισμού Χώρων Αρμοδιότητας ΟΛΒ ΑΕ», για την ενίσχυση της ασφάλειας στην εργασία σε εξωτερικούς χώρους και την ΄μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Οργανισμού, προϋπολογισμού €118.377,99

Τα έργα, που θα δημοπρατηθούν άμεσα και θα κατασκευασθούν εντός του 2019, εντάσσονται στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό του Ο.Λ.Β. Α.Ε. και πρόκειται να βελτιώσουν ουσιαστικά τις προσφερόμενες απ’ αυτόν λιμενικές υπηρεσίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το