Τοπικά

Στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δύο έργα στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 200.000,00 ευρώ

Στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για χρηματοδότηση, ενέταξε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, δύο έργα στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ. Πρόκειται για τα έργα, «Κατασκευή πέτρινης πεζούλας στην Αργαλαστή» και «Προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου Άνω Γατζέας», ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται ασφαλτικές εργασίες στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.
Στην Αργαλαστή θα κατασκευασθεί νέα πέτρινη πεζούλα, δίπλα στην υφιστάμενη, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή συνέχεια του υπάρχοντος πεζοδρομίου και κατ’επέκταση η απρόσκοπτη κυκλοφορία των πεζών, καθώς επίσης και να διευρυνθεί ο υπάρχοντος δρόμος γεγονός που θα βοηθήσει στην ομαλότερη και ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 74.000,00 ευρώ.
Για το έργο ποδοσφαίρου της Άνω Γατζέας, προβλέπεται να γίνει η προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα, προκειμένου να αντικατασταθεί ο υφιστάμενος φθαρμένος.
Ειδικότερα αναμένεται να γίνουν οι εξής εργασίες:
– Επιμελής καθαρισμός της υπάρχουσας επιφάνειας εδάφους με αποξήλωση του παλιού τεχνητού χλοοτάπητα.
– Αναμόχλευση και επίχωση υφιστάμενων στρώσεων έδρασης του τάπητα για τη διαμόρφωση υπόβασης.
– Επιμελής εξομάλυνση της αγωνιστικής επιφάνειας και ευθυγράμμιση του αγωνιστικού χώρου
– Εγκατάσταση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα
– Γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου
– Η πλήρωση του τάπητα με κατάλληλα υλικά
– Τελικό βούρτσισμα των ινών.
Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 120.000,00 ευρώ.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας σε ολόκληρο το Νομό. Σε απόλυτη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα, που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το