Τοπικά

Στο πλευρό του νέου λιμενάρχη Βόλου η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων του κεντρικού λιμενάρχη Βόλου από τον πλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτρη Ζαραζάνη ύστερα από την μετάθεση της πλοιάρχου ΛΣ Βασιλικής Κωνσταντά στην Άγκυρα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως υπερασπίζοντας τις βασικές αρχές του συνδικαλιστικού κινήματος θα συνεχίσει να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της τον δύσκολο θεσμικό ρόλο που αναλαμβάνει ο νέος κεντρικός λιμενάρχης Βόλου.

Όπως αναφέρει, «στα χρόνια που πέρασαν αντιμετωπίσαμε ως υπηρετούντες δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως αυτές του COVID-19 , το μεταναστευτικό ζήτημα, οι πυρκαγιές της Εύβοιας και της Μαγνησίας αλλά και οι φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία , καταστάσεις που δύσκολα θα ξεχάσουμε μιας και ήμασταν παρόντες ταυτόχρονα ως πρωταγωνιστές διασώστες αλλά και ως πληγέντες.

Κληθήκαμε να αναπτύξουμε δράση σε τομείς και σε συμβάντα που για πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε, όμως καταφέραμε να διασώσουμε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε κίνδυνο.

Τίποτα όμως δεν θα ήταν δυνατό αν ως κεντρικό λιμεναρχείο Βόλου μαζί με την 4η ΠΕΔΙΛΣ, τα λιμενικά τμήματα υπαγωγής και τα λιμεναρχεία των Β. Σποράδων δεν ήμασταν μια οικογένεια που στα δύσκολα άφηνε πίσω κάθε προσωπικό ζήτημα και πρόβλημα προκειμένου ως ομάδα να συνεργαστούμε για την εκτέλεση του καθήκοντος.

Πλέον όλοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει στη περιοχή της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας και των Β.Σποραδων το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του.

Στην απερχόμενη λιμενάρχη πλοίαρχο ΛΣ Βασιλική Κωνσταντά ως πρώτη γυναίκα λιμενάρχη στην πόλη του Βόλου σταθήκαμε δίπλα σε κάθε δύσκολη στιγμή συμβάλλοντας ως Ένωση στην ανάδειξη του πολυδιάστατου ρόλου που κλήθηκε να διαδραματίσει το Λιμενικό Σώμα τα τελευταία χρόνια.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από εδώ και πέρα στηρίζοντας τον νέο Κ.Λ.Βόλου πλοίαρχο Λ.Σ. Ζαραζάνη Δημήτριο ως ένα συνάδελφο της δικής μας οικογένειας γνωρίζοντας το μέχρι τώρα έργο του και την προσφορά του στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και στην υπηρεσία μας».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από 8ο όροφο ξενοδοχείου

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, με μια 63χρονη γυναίκα να πέφτει από…

6 Φεβρουαρίου 2024

Χρ. Τριαντόπουλος: Η κρατική αρωγή προχωρά και στο Δήμο Ρήγα Φεραίου με έμφαση σε αγρότες και κτηνοτρόφους

Τη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση…

6 Φεβρουαρίου 2024

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον Μακρόν με τον πεθαμένο Μιτεράν – Είπε ότι συναντήθηκε μαζί του

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν έχει…

6 Φεβρουαρίου 2024

Διακομίσθηκε ηλικιωμένος από Αλόννησο

  Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε χθες στις 13.50 ένας 83χρονος από την Αλόννησο. Ειδικότερα, με…

6 Φεβρουαρίου 2024

Σάιρους Λένγκ: 12χρονος μαθητής έχει ίδιο IQ με Αϊνστάιν και Χόκινγκ

Δεκτός στη Μένσα έγινε ο Σάιρους Λένγκ, ένας μαθητής που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και…

6 Φεβρουαρίου 2024

Σεξουαλική «ύφεση» στη Γαλλία: Το 76% έκανε σεξ μια φορά τον τελευταίο χρόνο

Σημάδια σεξουαλικής «ύφεσης» δείχνουν τα στοιχεία νέας μεγάλης έρευνας στη Γαλλία, σύμφωνα με την οποία…

6 Φεβρουαρίου 2024