Τοπικά

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων η Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας

Έπειτα από πρωτοβουλία της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, μαζί με τη μεγάλη οικονομική συνεισφορά της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους της Ζ΄ ΚΟΘ , συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο διατέθηκε για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και παραδόθηκαν στους πληγέντες του σεισμού. Τα είδη πρώτης ανάγκης που εμπορεύτηκαν είναι από συναδέλφους τους κυνηγούς τους οποίους και ευχαριστούν θερμά. Σήμερα λοιπόν το πρωί, ξεκινώντας από την Λάρισα, όπου και συγκεντρώθηκαν τα είδη, οι κυνηγοί κατευθύνθηκαν στην πρώτη πληγείσα από το σεισμό περιοχή, το Δήμο Φαρκαδόνας.

Στη συνέχεια, πήγαν στην περιοχή της Ελασσόνας , όπου έχει δεχθεί και το πιο ισχυρό πλήγμα από τον σεισμό, με τις περισσότερες οικογένειες να έχουν χάσει τις περιουσίες τους , με πρώτη στάση το χωριό Δαμάσι, στη συνέχεια στο χωριό Μεσοχώρι και τέλος στο ΚΕΠ της Ελασσόνας, όπου και παρέδωσαν τον μεγαλύτερο όγκων αγαθών.
«Συμμεριζόμενοι τα όσα είδαμε σήμερα, θέλουμε να κάνουμε γνωστό πως η κυνηγετική οικογένεια, όπως ήδη όλα αυτά τα χρόνια πράττει, θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευελπιστούμε ότι η σημερινή μας δράση, προσέφερε έστω και την ελάχιστη ανακούφιση στους πληγέντες του σεισμού» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Ομοσπονδία.

Το “παρών”  έδωσε ο κυνηγετικός σύλλογος Νέας Ιωνίας Βόλου στην σημαντική πρωτοβουλία του προέδρου τής Ζ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων Ευάγγελου Μπαλάτσου. Την πρωτοβουλία αυτή στήριξαν στο σύνολο τους και οι υπόλοιποι κυνηγετικοί σύλλογοι Θεσσαλίας καταφέρνοντας έτσι την συλλογή μεγάλης ποσότητας διαφόρων προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης. Οι Κυνηγετικές οργανώσεις αποδεικνύουν άλλη μια φορά την κοινωνική τους δράση απέναντι σε κάθε συνάνθρωπο πού βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση. Παρόντες κατά την διάρκεια παράδοσης των προϊόντων ήταν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και οι δήμαρχοι Τυρνάβου και Ελασσόνας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το