Τοπικά

Στο πλευρό των αθλητών της περιοχής ο Δήμος Αλμυρού

Με τις διοικήσεις των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της επαρχίας Αλμυρού συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Δ. Εσερίδης. Μεταξύ άλλων αυτό που τονίστηκε στη συζήτηση τόσο από το δήμαρχο όσο και από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Αρ. Ρούσσα, είναι η βία που παρατηρείται έξω από το γήπεδο. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στο γεγονός ότι όσοι δημιουργούν προβλήματα θα πρέπει να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη. Επίσης συμφώνησαν ο δήμος να φροντίσει οι εξετάσεις που χρειάζονται οι αθλητές και τα καρδιογραφήματα να γίνονται στο Κέντρο Υγείας. Επίσης δεσμεύτηκαν ότι σε συνεργασία με το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, θα υπάρχει σε κάθε αγώνα γιατρός για να παρέχει οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη προκύψει.

Επίσης συμφώνησαν στην χρηματοδότηση από μεριά του Δήμου διαφόρων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες, ώστε από τα έσοδα τους να καλυφθούν τα έξοδα των φυσικοθεραπειών.

Ο δήμαρχος επίσης ανέλαβε να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο το αίτημα των αθλητών του στίβου να καλύπτει ο δήμος τα έξοδα μετακίνησής τους. Τέλος ο κ. Εσερίδης επισήμανε ότι μέλημα της νέας δημοτικής αρχής είναι ο αθλητισμός, η παιδεία και ο πολιτισμός. Είναι οι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί η νέα Δημοτική Αρχή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι διοικήσεις των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Αλμυρού «Γ.Σ.Α» και της Ευξεινούπολης «ΔΗΜΗΤΡΑ» και των ομάδων ποδοσφαίρου «ΑΘΛΟΣ» Αλμυρού, του Πλατάνου «ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ», της Αμαλιάπολης «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», της Σούρπης «ΑΙΑΣ», του Πτελεού «ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ» και του Αχιλλείου «Γ.Σ.ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το