Τοπικά

Στο πλευρό της 35χρονης ορειβάτισσας η οικογένειά της – Θέλουν την επιστροφή της στα Σκόπια

Ομαλά εξελίσσεται η πορεία της υγείας της 35χρονης ορειβάτισσας από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, η οποία νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από τα ξημερώματα της Κυριακής με πολλαπλά κατάγματα στον θώρακα και τα πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη τραυματίστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, κατά τη διάρκεια ορειβασίας που πραγματοποιούσε σε υψόμετρο 2.800 μέτρων στον Όλυμπο και στην επιχείρηση διάσωσής της, εκτός από μέλη της 2ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης και εθελοντές διασώστες, έλαβαν μέρος και δύο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Το δεύτερο από αυτά μετέφερε τα ξημερώματα της Κυριακής την ορειβάτισσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης, πριν μεταφερθεί από εκεί στη ΜΑΦ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Στο πλευρό της 35χρονης βρίσκονται εντωμεταξύ ο πατέρας, ο σύζυγος και ο γιος της, που έφτασαν τις προηγούμενες ώρες από τα Σκόπια.

Επιθυμία τους είναι η μεταφορά του δικού τους ανθρώπου πίσω στην πατρίδα, κάτι που ιατρικά είναι δυνατό να γίνει, με διαδικασίες όμως που οι ίδιοι θα πρέπει να δρομολογήσουν.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το