Τοπικά

«Στο Παρίσι γίνεται μακελειό και εδώ κάποιοι προσκαλούν λαθρομετανάστες»

μιτζικός καλή

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία, αλλά και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ο κ. Μιχάλης Μιτζικός, υποψήφιος βουλευτής στη Μαγνησία με τη «Νέα Δημοκρατία» υπογραμμίζει με έμφαση:

«Η προστασία των συνόρων μας οφείλουμε να αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής της χώρας. Η προστασία των συνόρων μας είναι βασική προϋπόθεση για την προστασία των πολιτών της χώρας. Η ζωή γίνεται σκληρή. Η καθημερινότητα οδυνηρή για πολλούς από τους Ελληνες. Το Κράτος οφείλει να αποτελεί «ομπρέλα» ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Η Ν. Δ. έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Και συνεχίζει… Χαρακτηριστικότερο στοιχείο προστασίας των ελληνικών συνόρων είναι ο φράκτης στον Εβρο. Πολλοί δεν τον ήθελαν προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες. Η καθημερινότητα όμως τους διέψευδε συνεχώς.

Η Ελλάδα, αν και άργησε, πρέπει –πάση θυσία- να περιφρουρήσει τα σύνορά της. Τα «κύματα» των λαθρομεταναστών πρέπει να αναχαιτιστούν. Ο φράχτης λειτουργεί για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός.

Τα όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι συγκλονίζουν ολόκληρο τον κόσμο. Στο Παρίσι έγινε μακελειό και εδώ κάποιοι εξακολουθούν να «προσκαλούν» κι άλλους λαθρομετανάστες. Υποσχόμενοι μάλιστα και την «διανομή» ιθαγένειας».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το