Τοπικά

Στο Νοσοκομείο Βόλου 12χρονος από επίθεση αδέσποτου

Σε εφιάλτη εξελίχτηκε χθες το μεσημέρι η επιστροφή από το σχολείο στο σπίτι για έναν 12χρονο μαθητή του 6ου Γυμνασίου Βόλου, καθώς στη διασταύρωση των οδών Ιωλκού με Ιατρίδη πάνω από τον Περιφερειακό δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων, εκ των οποίων το ένα τον δάγκωσε σε δυο σημεία στο πόδι. Το παιδί τρομοκρατημένο μετέβη στο σπίτι μέσα στα αίματα και από εκεί στο Νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου στη συγκεκριμένη διασταύρωση βρίσκεται σε καθημερινή βάση μια αγέλη από 4- 5 αδέσποτα, εκ των οποίων το ένα είναι ιδιαίτερα επιθετικό.
Με βάση την μαρτυρία του παιδιού την ώρα που περνούσε χθες το μεσημέρι από το σημείο για να πάει στο σπίτι του από το σχολείο, το επιθετικό αδέσποτο όρμησε πάνω του και το δάγκωσε στη γάμπα και το μπούτι.
Αμέσως οι γονείς του μετέφεραν το 12χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη χορήγηση αντιτετανικού ορού, ενώ του έγιναν ράμματα και του δόθηκε αντιβίωση για μια εβδομάδα.

«Ο μικρός τρομοκρατήθηκε καθώς οι δαγκωματιές δεν ήταν μικρές και πονούσε» τόνισε ο πατέρας του 12χρονου.
Ο ίδιος επισήμανε ότι «μετέβη στο σημείο με τον γιό του προκειμένου να του δείξει ποιο ήταν το σκυλί που τον δάγκωσε και διαπίστωσε ότι ήταν αυτό που είναι επιθετικό. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή περνούσε από εκεί ένα μηχανάκι και το αδέσποτο έκανε κίνηση να το κυνηγήσει και να δαγκώσει το οδηγό του. Πρέπει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου να προχωρήσει στην περισυλλογή της αγέλης, πριν συμβούν και άλλα δυσάρεστα περιστατικά με επιθέσεις σε περαστικούς» προσέθεσε.
Ο πατέρας του 12χρονου προτίθεται εντός των ημερών να μεταβεί στον Δήμο Βόλου για να καταθέσει τη βεβαίωση του Νοσοκομείου για το περιστατικό, ώστε να υπάρξει καταγραφή του. «Ας μαζέψουν τουλάχιστον τα επιθετικά αδέσποτα, καθώς δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι στην πόλη» συμπλήρωσε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το