Τοπικά

Στο κρουαζιερόπλοιο «Horizon» οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας

Στα πλαίσια των διδακτικών επισκέψεων του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των μαθητών της Β΄ τάξης του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, στο κρουαζιερόπλοιο «HORIZON» στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς καθώς και μέλη του πληρώματος, να επισκεφτούν τη γέφυρα του πλοίου, την αίθουσα ελέγχου του μηχανοστασίου, τους χώρους ψυχαγωγίας και ενδιαίτησης των επιβατών και να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες πάνω σε όσα διδάσκονται στο σχολείο.
Η διδακτική επίσκεψη περιελάμβανε: Άφιξη στο Βόλο. Επιβίβαση των μαθητών στο κρουαζιερόπλοιο «HORIZON». Γνωριμία με τον πλοίαρχο τους αξιωματικούς και το πλήρωμα. Επίσκεψη στη γέφυρα του πλοίου. Ξενάγηση από τον πλοίαρχο και τους αξιωματικούς. Επίσκεψη στην αίθουσα ελέγχου του μηχανοστασίου (engine control room). Ξενάγηση από τον Α΄ μηχανικό. Περιήγηση και ξενάγηση στους χώρους ψυχαγωγίας και ενδιαίτησης των επιβατών από την αξιωματικό περιβάλλοντος.
Στην εκπαιδευτική επίσκεψη συμμετείχαν 9 μαθητές της Β΄ τάξης του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων και οι εκπαιδευτικοί Πατρίδας Απόστολος και Ρόζος Αθανάσιος (πλοίαρχοι Ε.Ν.).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το