Τοπικά

Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Μπέου – καθηγητών 1ου ΕΠΑΛ

IMG_20141201_111150

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του δημάρχου Βόλου με τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ, οι οποίοι προσέφυγαν στην Εισαγγελία για την έξωση που τους έκανε το Σάββατο από το γραφείο τους στο «Καρτάλειο» διδακτήριο. Ο κ. Μπέος δήλωσε σήμερα ότι δεν τον απασχολεί το ζήτημα και ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αποτανθούν όπου επιθυμούν, αλλά η αίθουσα θα παραχωρηθεί στους μαθητές.

Σημειώνεται οτι σήμερα οι μαθητές πήγαν για μάθημα στο «Καρτάλειο», αλλά βρήκαν κλειδωμένα τα εργαστήρια, καθώς τα κλειδιά ήταν στην κλειδοθήκη που αφαιρέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενα από το γραφείο των καθηγητών.

Ο Διευθυντής του σχολείου μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μένη Θεοδώρου κλήθηκαν στην Εισαγγελία. Το μέλος του Συλλόγου Σμαράγδα Θωμά τόνισε οτι «τα παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν μάθημα γιατί τα κλειδιά από τα εργαστήρια έχουν εξαφανιστεί. Τα παιδιά ήλθαν εδώ και κάθονται. Εμείς θα κάνουμε ό,τι λεει ο Νόμος. Εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα κάθε μέρα, να κάνουν σχολείο και να μην ταράζεται η ησυχία των γονιών, των μαθητών και των καθηγητών».

IMG_20141201_111509

Σημειώνεται οτι τα έπιπλα από το γραφείο των καθηγητών που απομακρύνθηκαν με «συνοπτικές διαδικασίες» το Σάββατο από τον δήμαρχο Βόλου και στελέχη της δημοτικής αρχής, μεταφέρθηκαν στο υπόγειο του κτιρίου «Αποστόλου».

unnamed

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το