Τοπικά

Στο Ιατρείο Αλληλεγγύης θα δώσει τα χρήματα των αποζημιώσεων του ο Ιάσονας Αποστολάκης

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Στην ενίσχυση του Ιατρείου Αλληλεγγύης θα δώσει τα χρήματα που θα λάβει ως αποζημιώσεις για τη συμμετοχή του ως αναπληρωματικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ ο δημοτικός σύμβουλος με τους Δρόμους Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης Ιάσονας Αποστολάκης. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, η ενασχόληση του με τα κοινά πρέπει να έχει στόχο την προσφορά.

Η ανακοίνωση του κ. Αποστολάκη:
Από τον Σεπτέμβριο του 2014 το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κατά πλειοψηφία αποφάσισε την καταβολή αποζημίωσης στην Πρόεδρο του Διοικητικού της Συμβουλίου, με το ποσό των 900,00€ το μήνα (παρόλο που είναι δημόσια υπάλληλος και με ήδη υπάρχουσα πηγή εσόδων κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον υπερβολή) καθώς και την καταβολή αποζημίωσης στα μέλη του Δ.Σ., εκτός της Προέδρου, του ποσού των 36,00€ ανά συνεδρίαση.
Από τον Μάρτιο του 2015 και όντας αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της κοινωφελούς έχω συμμετάσχει και εγώ σε συνεδριάσεις του, εκπροσωπώντας τους Δρόμους Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης.
Επειδή θεωρώ πως η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να έχει στον πυρήνα της φιλοσοφίας της την προσφορά και την ανιδιοτέλεια, δίνοντας το μήνυμα στην τοπική κοινωνία πως ότι κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας.
Επειδή ως δημοτική κίνηση πιστεύουμε πως σε περιόδους τέτοιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, όπως και κρίσης ηθικών αξιών, θα έπρεπε να αποποιηθούμε των αποζημιώσεων, ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται από μια κοινωφελή δημοτική επιχείρηση.
Επειδή στην τελική δεν είμαστε όλοι ίδιοι, θα ήθελα να διευκρινίσω πως τα ποσά των αποζημιώσεων που προσωπικά έχω λαμβάνειν, μέρος των οποίων πιστώθηκε ήδη σε λογαριασμό μου, μετά από συνεννόηση με την διοίκηση του ιατρικού συλλόγου Μαγνησίας θα κατατίθενται υπέρ του Ιατρείου Αλληλεγγύης. Μπορεί το ποσό να μην είναι μεγάλο όμως σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία, θα πιάσει σίγουρα τόπο σε έναν χώρο με μεγάλη προσφορά και επίσης αυξημένες ανάγκες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το