Τοπικά

Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» ο πρώην Υπουργός Γ. Σούρλας

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» επισκέφθηκαν ο πρώην Υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, μαζί με την υποψήφια βουλευτή κ. Κατερίνα Πατσογιάννη, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Χατζόπουλο, την πρώην δημοτική σύμβουλο Βόλου κ. Κέρσα Σπανομήτρου, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Κουτσό και στελέχη της Ν.Δ.
Οι επισκέπτες συναντήθηκαν με την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα, η οποία αφού ευχήθηκε στον κ. Σούρλα για την ονομαστική του εορτή, τονίζοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψή του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις προεκλογικές δράσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη», τονίζοντας τη μεγάλη ανταπόκριση που εισπράττει από την καθημερινή επαφή της με τους πολίτες του Δήμου Βόλου.
Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Σούρλας, όπως και οι υπόλοιποι, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Ν. Καπούλα, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Βόλου, θα εκλεγεί γυναίκα – Δήμαρχος.

Τόνισαν ότι με την ικανότητα που διαθέτει η Ν. Καπούλα, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της διοίκησης του Δήμου Βόλου, η πόλη θα αποκτήσει τη δυναμική που της αρμόζει και γρήγορα θα ξεχαστεί η θλιβερή παρένθεση της νυν δημοτικής αρχής.
Τέλος, εξέφρασαν την στήριξη τους στην προσπάθεια και τον αγώνα που δίνει η Νάνσυ Καπούλα εκφράζοντας τη βεβαιότητα, ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, θα αποτελέσει νίκη όλων των πολιτών, χωρίς διαχωρισμούς, εχθρότητες και απρεπείς συμπεριφορές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το