Τοπικά

Στο εδώλιο ξανά ο Κάμελ μετά από επιθέσεις σε γυναίκες – Θέλει να επιστρέψει στη φυλακή

Κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στη φυλακή ο 40χρονος γνωστός στον Βόλο και ως Κάμελ, ο οποίος χθες για μια ακόμη φορά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, καθώς τις προηγούμενες ημέρες δημιούργησε επεισόδια σε βάρος γυναικών σε Νέα Ιωνία και Βόλο.

Κάθισε στο εδώλιο και μάλιστα σε ερώτηση της προέδρου εάν επιθυμεί να δικαστεί εκείνος απάντησε αρνητικά, ασκώντας το δικαίωμά του να ζητήσει αναβολή για να προετοιμαστεί. Μάλιστα έδειχνε ξανά να μην αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται καθώς άπλωσε το χέρι του, όπου μέσα στην παλάμη του είχε ορισμένα κέρματα, λέγοντας πως είναι διατεθειμένος να τα καταθέσει προκειμένου να παραμείνει στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και να μην δικαστεί χθες. Τελικά διατηρήθηκε η κράτησή του μέχρι αύριο Τετάρτη 16 Αυγούστου, όταν και πάλι θα βρεθεί στο αυτόφωρο. Ο 40χρονος όπως φαίνεται θέλει να επιστρέψει και πάλι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ώστε να έχει φαγητό και στέγη, καθώς είναι άστεγος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μόλις πρόσφατα αποφυλακίστηκε, έχοντας συνολικά δύο υφ’ όρων απολύσεις από σωφρονιστικά καταστήματα.
Αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και δεν λαμβάνει αγωγή όταν βρίσκεται εκτός φυλακής ή ψυχιατρείου, ενώ έχει νοσηλευτεί πολλές φορές στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μετά από επιθέσεις με βενζίνη σε γυναίκες, στο κέντρο του Βόλου.

Τελευταία επεισόδια αυτά της περασμένης εβδομάδας σε βάρος γυναικών στη Νέα Ιωνία και τον Βόλο.
«Πέρασα την οδό Δημητριάδος χωρίς καν να κοιτάξω γιατί φοβήθηκα. Με κυνήγησε χωρίς λόγο και τον έπιασε κρίση. Αν περνούσε αυτοκίνητο θα με σκότωνε και ευτυχώς δεν ήμουν με τα παιδιά μου. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; …πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να βοηθήσουν αυτόν τον άνθρωπο; Πρέπει να τον βοηθήσει το κράτος έλεος» έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα από τα θύματά του.
Να επισημανθεί ότι αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2022 και τον Ιανουάριο του 2023 προκάλεσε επεισόδια και οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή, για να αποφυλακιστεί πριν λίγες ημέρες.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σκηνές φαρ ουέστ σε μίνι μάρκετ – Πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη και χτύπησε με ρόπαλο δύο υπαλλήλους

Απίστευτες σκηνές σε κατάστημα μίνι μάρκετ στα Χανιά εξελίχθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με…

15 Ιουνίου 2024

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Καλογιάννης – Είχε μείνει στην ιστορία για την κάλπη που άρπαξε το ΄85

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Λευτέρης Καλογιάννης.…

15 Ιουνίου 2024

Κρεμασμένοι ανάποδα σε λούνα παρκ – Για μισή ώρα σε ύψος 30 μέτρων

Για περίπου μισή ώρα έμειναν εγκλωβισμένοι σε ύψος τριάντα μέτρων, αιωρούμενοι ανάποδα, με τα κεφάλια…

15 Ιουνίου 2024

Βρετανικό Μουσείο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα έγινε στο Βρετανικό Μουσείο, με αφορμή τη συμπλήρωση…

15 Ιουνίου 2024

Νεκρός 39χρονος σε σοκαριστικό τροχαίο έξω από τη Λάρισα – Άμορφη μάζα σιδερικών έγινε το αυτοκίνητο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άντρας 39 ετών έπειτα από σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που…

15 Ιουνίου 2024

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πάνω από 72 εκατ. στους δικαιούχους έως 21 Ιουνίου

Συνολικά 72.700.677 ευρώ θα καταβληθούν σε 76.052 δικαιούχους, από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου…

15 Ιουνίου 2024