Κόσμος

Στο δικαστήριο η Βρετανή που είπε ψέματα για τον βιασμό της από 12 Ισραηλινούς

Στο δικαστήριο οδηγείται σήμερα η 19χρονη Βρετανίδα που συνελήφθη την Κυριακή, καθώς, όπως αποδείχθηκε, δεν βιάστηκε ποτέ από τους 12 Ισραηλινούς. Η 19χρονη που εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Κύπρου οδηγείται στο δικαστήριο με την κατηγορία της δημόσιας βλάβης. Κι αυτό γιατί αρχικά είχε υποστηρίξει στην Αστυνομία ότι την βίασαν 12 άτομα από το Ισραήλ αλλά, όπως αποδείχθηκε, ο ισχυρισμός της 19χρονης για ομαδικό βιασμό ήταν ψεύτικος.

Αυτό αποδείχθηκε, σύμφωνα με την κυπριακή Αστυνομία, από τα αποτελέσματα της εξέτασης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και των επιστημονικών εξετάσεων που έγιναν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βρετανίδα, μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, κλήθηκε ξανά για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους Ισραηλινούς ήταν συναινετική. Ομως, όταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι την βιντεοσκοπούσαν, εξοργίστηκε και προχώρησε σε καταγγελία. Πάντως, μόλις η υπόθεση διαλευκάνθηκε, οι 12 Ισραηλινοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τον δικηγόρο τους να δηλώνει: «Όπως είχα πει, δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν στην Αγία Νάπα για διακοπές βίωσαν τον απόλυτο εφιάλτη».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το