Τοπικά

Στο Αυτόφωρο για δεύτερη φορά ο 45χρονος από το Νότιο Πήλιο που απείλησε με όπλο και εκρηκτικά σύζυγο και γονείς

Σήμερα αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 45χρονος άνεργος από χωριό του Νοτίου Πηλίου, που κατηγορείται για παραβίαση δικαστικής απόφασης, ενδοοικογενειακή βία και απειλή κατά συρροή.
Ο 45χρονος συνελήφθη δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, καθώς φέρεται να παραβίασε δικαστική απόφαση περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο 45χρονος πήγε πάλι στο σπίτι των γονέων του, όπου είχε προκαλέσει επεισόδιο, απειλώντας τους με δίκαννο κυνηγετικό όπλο. Επίσης φέρεται να είχε απειλήσει και τη σύζυγό του αλβανικής υπηκοότητας. Αιτία, σύμφωνα με τις ίδια πηγές, οικονομικές διαφορές που φέρεται να είχε ο 45χρονος με τους γονείς του.
Την Τρίτη τη νύχτα κατηγορείται ότι πήγε πάλι στο σπίτι των γονέων του υπό την επήρεια μέθης, παραβιάζοντας σχετική δικαστική απόφαση, χτυπούσε την πόρτα, με συνέπεια η σύζυγός του να κλειδώσει και αργότερα να αποχωρήσει απ’ αυτό με το παιδί τους.
Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι την πρώτη φορά είχε απειλήσει με το δίκαννο, ιδιοκτησίας του πατέρα του, τον 72χρονο πατέρα του, την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη Αλβανίδα σύζυγό του. Οι γονείς του είχαν καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία και αστυνομικοί του Τμήματος Νοτίου Πηλίου τον συνέλαβαν. Μάλιστα οι γονείς του φέρεται να κατάγγειλαν πως ο 45χρονος τους είχε απειλήσει ότι θα τους ανατινάξει και έτσι είχε διενεργηθεί έρευνα στο σπίτι του, όπου στην αυλή βρέθηκε κρυμμένη εκρηκτική ύλη σε πλαστική συσκευασία, καθώς και υλικά πυροδότησης, όπως βραδύκαυστο φυτίλι. Πάντως σύμφωνα με πληροφορία το όπλο ήταν άδειο φυσιγγίων. Κρατείται και σήμερα θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το