Τοπικά

Στο Αυτόφωρο αύριο οι δύο Αλβανοί με τα πλαστά πιστοποιητικά που συνελήφθησαν στην Σκιάθο 

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου παρουσιάστηκαν χθες οι δύο Αλβανοί υπήκοοι, που είχαν συλληφθεί προχθές στη Σκιάθο, με τις κατηγορίες της χρήσης πλαστών πιστοποιητικών και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.
Πρόκειται για έναν 34χρονο και την 32χρονη σύζυγό του, η συνήγορος υπεράσπισης των οποίων ζήτησε χθες και έλαβε αναβολή και η υπόθεσή τους θα συζητηθεί αύριο Παρασκευή στο Αυτόφωρο. Έχουν και ένα 4χρονο παιδί στη Σκιάθο και με απόφασή του το Δικαστήριο ήρε την κράτησή τους. Η συνήγορος υπεράσπισης των δύο κατηγορούμενων υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν είχαν δόλο.

Οι δύο αλλοδαποί είχαν μεταβεί προχθές σε γραφείο εξυπηρέτησης φορολογουμένων, που λειτουργεί στο νησί και προσπάθησαν να εκδώσουν ΑΦΜ, προσκομίζοντας άδειες παραμονής, που δεν ήταν γνήσιες. Οι υπάλληλοι του ΓΕΦ αντιλήφθηκαν τα πλαστά πιστοποιητικά και ειδοποίησαν την αστυνομία, που συνέλαβε τους δύο αλλοδαπούς.
Εξάλλου έναν 20χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τoυ στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το