Τοπικά

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου λείψανο του Αγίου Αρτεμίου (photos)

Παρουσία του εκκλησιαστικού κλήρου, έγινε σήμερα το απόγευμα η υποδοχή τεμαχίου του λειψάνου  του Αγίου Αρτεμίου στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Βόλου.  Η υποδοχή έγινε από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο παρουσία του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας Β.Μαρκογιαννάκη και των αξιωματικών και υπαξιωματικών της Υπηρεσίας, ενώ τα λείψανα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Αστυνομικό Μέγαρο.

“Νιώθουμε την προστατευτική παρουσία του Αγίου στο επικίνδυνο επάγγελμά μας” δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Β. Μαρκογιαννάκης, ενώ ο Μητροπολίτης επισήμανε πως η είναι ευλογία το λείψανο να βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο και εξήρε τους αστυνομικούς για το έργο τους. “Νιώθουμε χάρη σε σας την ασφάλεια” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης τέλεσε την αρτοκλασία. Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα τιμηθεί η Ημέρα της Αστυνομίας και του προστάτη Αγ.Αρτεμίου με όρθρο και Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Αγίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, στις 7:30μ.μ.  ενώ κατόπιν θα τελεστεί δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αγ.Νικολάου στις 11π.μ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το