Τοπικά

Στο αρχείο μήνυση του Αχ. Μπέου σε βάρος του Προέδρου του Γηροκομείου – Ολοκληρώθηκε και ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ

Σε ανακοίνωσή του, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου, Παύλος Πάνος, με αφορμή δικαστικές διαμάχες με τον Δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο αναφέρει:

Την προηγούμενη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου η αγωγή μου κατά του Δημάρχου Βόλου κ. Αχ. Μπέου, με την οποία ζητώ να μου επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, για προσβολή της προσωπικότητας μου από συκοφαντικές και εξυβριστικές σε βάρος μου δηλώσεις.
Ο κ. Μπέος , πριν από ένα χρόνο ακριβώς, στις 11/9/2020 σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε., ανακοίνωσε ότι υποβάλει σε βάρος μου δεύτερη μηνυτήρια αναφορά, μετά από στοιχεία που του προσκόμισε πρώην εργαζόμενος στο Γηροκομείο. Ο κ. Μπέος, χωρίς να κρατήσει την οποιαδήποτε επιφύλαξη και με τρόπο απόλυτο με αποκάλεσε δημοσίως ως πλαστογράφο. Μάλιστα κατηγόρησε τους κ.κ. Αγοραστό και Κολυνδρίνη, που με βάλανε στη θέση αυτή, αγνοώντας παράλληλα κάθε διαδικασία αναφορικά με το Ίδρυμα.

Ωστόσο και αυτή η μηνυτήρια αναφορά με πράξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών με ένα ιδιαιτέρως αναλυτικό σκεπτικό, τέθηκε στο αρχείο ως αβάσιμη. Η ενέργεια αυτή εγκρίθηκε και από τον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας. Αξίζει να αναφερθεί η αναφορά του κ. Εισαγγελέα στον αρχικό καταγγέλλοντα«[…..χωρίς αναφέρει ποιος, πότε, ως προς ποιο σημείο και το σπουδαιότερο με ποιο κίνητρο πλαστογράφησε ένα «δελτίο εισαγωγής ειδών εκ δωρεάς 20 αρτοποιημάτων». Σε τι θα βοηθούσε άραγε το δράση της μια άνευ αξίας πλαστογραφία, τη στιγμή που ελέχθηκαν κατά τον εξονυχιστικό, πολυετή και ιδιαίτερα χρονοβόρο έλεγχο, εκατοντάδες στοιχεία και ουδέν μεμπτό διαπιστώθηκε;]»Η φοβερή και τρομερή δηλαδή πλαστογραφία, για την οποία με «κρεμάσανε στα μανταλάκια» αφορούσε 20 λαγάνες!

Θυμίζουμε ότι και η πρώτη μηνυτήρια αναφορά του κ. Μπέου το 2015, για δήθεν κακοδιαχείριση, δήθεν αθέμιτες και παράνομες συναλλαγές και δήθεν εικονικά τιμολόγια ως προς το περιεχόμενο, καθώς και όλες οι επόμενες «ανώνυμες» αναφορές, τεθήκαν επίσης στο αρχείο από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Στο αρχείο τέθηκε και η υπόθεση από το ΣΔΟΕ, καθώς και από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Η ιστορία αυτή κρατάει από το 2015, όταν και ξεκινήσανε αυτές οι καταγγελίες. Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια κλείνει οριστικά ένας μεγάλος κύκλος εξονυχιστικών ελέγχων, χωρίς να βρεθεί κάτι μεμπτό σε βάρος εμού ή του Δ.Σ.. Ελπίζω πλέον οι «γνωστοί – άγνωστοι» καταγγέλλοντες να ασχοληθούν με κάτι ποιο σημαντικό από το να ψάχνουν δράκους στα παραμύθια που οι ίδιοι πλάθουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το