Ελλάδα

Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης γυναίκας από την Κυψέλη, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα, ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να την εντοπίσουν.

Σύμφωνα με το Mega, η υπόθεση περνάει πια στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Τόσους μήνες η 53χρονη δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, έχοντας πια σοβαρές ενδείξεις πως η άτυχη Σταυρούλα έχει πέσει θύμα εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ρόλος της συγκατοίκου και οι αντιφάσεις
Πρόσωπο κλειδί στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 53χρονης θεωρείται η συγκάτοικός της που έμεναν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Κυψέλη και φέρεται να ήταν η τελευταία που την είδε.

Η γυναίκα αυτή καλείται να δώσει μία σειρά απαντήσεων για τα προφανή, αλλά δείχνει να είναι μπερδεμένη.

Για τέσσερις ολόκληρους μήνες η εξαφάνιση της Σταυρούλας δεν είχε δηλωθεί στις Αρχές. Άνθρωποι που έμεναν κοντά στο διαμέρισμά της αναφέρουν πως το διάστημα πριν από την εξαφάνισή της άκουγαν τσακωμούς και φωνές.

Η 53χρονη γυναίκα που αγνοείται μέχρι σήμερα σύμφωνα πάντα με την συγκάτοικό της την ημέρα της εξαφάνισης έφυγε από το σπίτι με ένα σακίδιο στην πλάτη για να πάει όπως είπε έξω στην πλατεία.

Τι είπε η συγκάτοικος
Μιλώντας στη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η συγκάτοικος της 53χρονης ανέφερε: «Δεν ήθελε να δίνει τα κανονικά της στοιχεία σε όσες επαφές έκανε. Δεν μου είχε πει κάτι για το όπλο. Δεν είχαμε το τελευταίο διάστημα καλή σχέση. Ήμασταν χάλια, τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον. Μετά το περιστατικό της νηπιαγωγού έπεσε λίγο. Μετά άρχισε να βγαίνει και ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι βρήκε και δουλειά. Απόγευμα έφυγε, οχτώ παρά ήταν, επτάμιση; Να είναι μια μέρα απόκλιση πριν, μια μέρα μετά, δεν έδωσα σημασία. Της είπα εγώ να αφήσει τα κλειδιά, γιατί θα πήγαινε μέχρι την πλατεία και θα γυρνούσε. Θα την περίμενα σπίτι».

«Μπορεί να ήθελε να το παίξει ότι από κάπου έρχεται, ότι κάπου πάει. Δεν υπήρχε κανένας Γιώργος που θα συναντούσε σε ραντεβού, από ότι κατάλαβα. Εκείνη την ημέρα την άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε: “Κύριε Γιώργο έρχομαι στην πλατεία”. Μου είπε ότι ήταν ο υπεύθυνος για μια δουλειά που θα συζητούσε. Μου έλεγε τελευταία ότι είναι πολύ κουρασμένη και συζητούσε πολλές φορές για την ευθανασία. Μου είχε πει ότι στην Ελβετία και σε κάποιες άλλες χώρες, μετά τα πενήντα αν δεν είσαι καλά, αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να το κάνεις. Δεν είχε όμως διασυνδέσεις για να βγάλει πλαστή ταυτότητα ή διαβατήριο και να φύγει», συνεχίζει.

«Εγώ διαχειριζόμουν τα χρήματά της»
Αναφέρεται εκτενώς και στη φίλη της Σταυρούλας, την νηπιαγωγό, ενώ λέει πως η ίδια διαχειριζόταν τα χρήματα της αγνοουμένης.

«Δεν ισχύει ότι είχε πάρει πολλά χρήματα από την νηπιαγωγό. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω. Και να είχε πάρει όμως πού τα είχε τα λεφτά; Εγώ είχα το βιβλιάριο και δεν είδα κάτι. Εγώ διαχειριζόμουν τα χρήματά της και τον προσωπικό της λογαριασμό και τον κοινό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν ισχύει κιόλας ότι ήθελε να φύγει με την νηπιαγωγό και να πάνε να μείνουν αλλού. Ήμασταν οικογένεια εμείς. Ψέματα λένε όσοι με κατηγορούν ότι είχα ενοχληθεί. Αν ήθελε η Σταυρούλα να φύγει ας έφευγε»

«Σκηνοθέτησε τα πάντα»
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά μίλησε για το περίεργο ραντεβού που φαίνεται να είχε εκείνο το βράδυ στην Κυψέλη. «Νομίζω το σκηνοθέτησε. Σκηνοθέτησε τα πάντα, σαν να ήθελε να μας τιμωρήσει όλους». Στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη αν πιστεύει ότι κάποιος προσπάθησε να την βγάλει από το σπίτι για να της κάνει κακό, απάντησε ότι έχει περάσει από το μυαλό της.

«Μήπως ξέρεις κάτι γι’ αυτό και δεν το λες γιατί φοβάσαι;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος. «Σ’ το ορκίζομαι, δεν ξέρω ποιος μπορεί να της έχει κάνει κακό, αν γνώριζα, θα σ’το έλεγα», απάντησε η συγκάτοικος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ζουν σε λαγούμι: Δεν στέλνουν τα παιδιά σχολείο – Διαφωνούν με την ελληνική Παιδεία

Σε πρωτόγονες συνθήκες μέσα σε καλύβες και σε λαγούμια πολλών μέτρων ζει μία κοινότητα «παλαιοχριστιανών»…

16 Φεβρουαρίου 2024

Η Αίγυπτος φτιάχνει κλειστό καταυλισμό στην έρημο του Σινά – Αναμένει μαζική έξοδο Παλαιστινίων

Οι Αρχές της Αιγύπτου οικοδομούν πελώριο καταυλισμό, που περιβάλλεται από ψηλά τείχη από μπετόν, στην…

16 Φεβρουαρίου 2024

Προσοχή: Ανακαλούνται οι σοκολάτες Lacta με Oreo

Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε., με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και έχοντας ως προτεραιότητα την…

16 Φεβρουαρίου 2024

Ξεσπά ο πατέρας του 50χρονου Λαρισαίου μουσικού που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια: «Γιατί σκότωσε το παιδί μου;»

Ο 88χρονος πατέρας του μουσικού που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια ξεσπάει στην κάμερα του Live News…

16 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε πίτα η «Συμμαχία για τον Βόλο» – Τι είπε ο Ν. Παπαπέτρος για το αποτέλεσμα των εκλογών

Την ικανοποίησή του για το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε η παράταξή του στις δημοτικές εκλογές…

16 Φεβρουαρίου 2024

Γέφυρα στο Μπάκιγχαμ ρίχνει ο Χάρι: Η ασθένεια του πατέρα μου μπορεί να μας ξαναφέρει κοντά

Συνέντευξη στο Good Morning America του ABC παραχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι και μίλησε για πρώτη…

16 Φεβρουαρίου 2024