ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πωλείται το Chrysler Building στη Νέα Υόρκη

Κόσμος

Κέρδισε την Χαλκηδόνα η Νίκη Βόλου

Αθλητισμός

Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Ελλάδα

Ξύλο…

Παραπολιτικά

Με και άνευ ΣΥΡΙΖΑ

Παραπολιτικά

«Στίγμα» Σκουρλέτη

Παραπολιτικά

Ονόματα

Παραπολιτικά

Γενική συνέλευση της Βολιώτικης Χορωδίας

Τοπικά

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη νέα του εποχή

Άρθρα

Αύξηση 2,5% του κόστους παραγωγής των αγροτών

Τοπικά

Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών η ΔΗΜΑΡ

Ελλάδα

Τοπικά

Στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ η βράβευση μαθητών ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου μετά από σχετική πρόταση που έγινε στο Δ.Σ., αποφάσισε να επιβραβεύσει τους αριστούχους μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων του Καλλικρατικού Δ. Βόλου και ταυτόχρονα να απευθυνθεί και σε σχολεία όμορων δήμων, για τον ίδιο σκοπό.
Στόχος, η ηθική επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από τους μαθητές στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και η παροχή ερεθισμάτων για τη συνεχή βελτίωση των προσπαθειών τους.
Οι βραβεύσεις μεταφράζονται σε συμβολικό έπαινο για όλους όσοι μαθητές συμμετάσχουν (με κριτήριο την απόλυτη βαθμολογία του «10»), καθώς και τρία χρηματικά έπαθλα, τα οποία θα προκύψουν μέσω κλήρωσης που θα γίνει ενώπιον παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών, στην οποία θα λάβουν μέρος όλα τα ονόματα των παιδιών που προτάθηκαν σε προκαθορισμένη χρονική στιγμή από τα σχολεία (με τη πρόταση του διευθυντή/ διευθύντριας και την ενημέρωση των γονέων).

Η εκδήλωση
Η εκδήλωση απονομής, έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου –Ξενοφώντος) και όχι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, στον χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Αγίων Αναργύρων, λόγω της πέραν του αναμενόμενου, μεγάλης συμμετοχής των μαθητών. Στην εκδήλωση, πέραν των παιδιών και γονέων που επιθυμούν, καλούνται και οι δάσκαλοι της ΣΤ, από το κάθε σχολείο. Στο τέλος της κλήρωσης και της απονομής των επαίνων, θα ακολουθήσει κέρασμα και θα υπάρξει σύντομης διάρκειας μουσικό πρόγραμμα, από την «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του κ. Παύλου Πλάκα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαδικασία βράβευσης των μαθητών, αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα 22 χρόνια, σε διάφορα σχολεία, από τον συμπολίτη επαγγελματία κ. Βασίλη Καραλή, που θέλησε φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τα παιδιά, να συνεχίσει τη δράση του, παρέχοντας τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και τα υπόλοιπα προσφερόμενα είδη στην εκδήλωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το