Τοπικά

Στο Αϊδίνιο ο Αργύρης Κοπάνας με τον πρόεδρο Δημ. Βαλκανιώτη για τα έργα στην πλατεία

Στο Αιδίνιο επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας και επιθεώρησε τις εργασίες πλακόστρωσης της πλατείας του Αγίου Χαραλάμπους. Επίσης, ο αντιδήμαρχος είχε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΚ Αιδινίου, Δημήτρη Βαλκανιώτη για τα ζητήματα του χωριού.

Ο Αργύρης Κοπάνας από το Αιδίνιο δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: ” Χαίρομαι ιδιαίτερα, που βρίσκομαι στο Αιδίνιο, στο νοτιοδυτικό άκρο του Δήμου μας, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας. Εδώ οι δεσμεύσεις του δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, γίνονται πραγματικότητα και αναφέρομαι στην κατασκευή πιστοποιημένης παιδικής χαράς και στην διαμόρφωση με πλακόστρωση της πλατείας του Αγίου Χαραλάμπους και τη συντήρηση της πλατείας του κοινοτικού καταστήματος από τις τεχνικές μας υπηρεσίες. Οι παρεμβάσεις αυτές αποτελούσαν αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και του προέδρου Δημήτρη Βαλκανιώτη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε άψογα και φέρνουμε θετικά αποτελέσματα στους τομείς της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε την εικόνα και τις συνθήκες της καθημερινότητας σε όλα τα χωριά μας”.

Ο πρόεδρος της ΔΚ, Δημ. Βαλκανιώτης ευχαρίστησε την δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου και τους αντιδημάρχους για την προσπάθεια, που καταβάλλεται και το έργο, που υλοποιείται, εκφράζοντας την βεβαιοτητα οτι ” η πολύ καλή συνεργασία και η αποτελεσματικότητα θα συνεχισθούν προς όφελος του χωριού μας και των δημοτών μας”

Στην Αγχίαλο, εκ νέου παράσταση στην αρχαιολογία

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Αργύρης Κοπάνας έκανε εκ νέου παράσταση στην αρχαιολογία της Νέας Αγχιάλου, προκειμένου “να επιταχύνει τις εργασίες επί της οδού Ελευθερίας έτσι ώστε να κλείσουν τα σκάμματα και να προχωρήσουμε στην ολική ασφαλτόστρωση της κεντρικής αυτής οδικής αρτηρίας”.
Ο κ. Κοπάνας διαπίστωσε οτι “προχώρησαν οι εργασίες στο μεγαλύτερο κομμάτι και έχει απομείνει έμα μικρό τμήμα, για το οποίο η επιβλέπουσα των εργασιών αποκάλυψης των αρχαιολογικών ευρημάτων δεσμεύτηκε οτι θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, πιθανά και εντός της ερχόμενης εβδομάδας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το