Τοπικά

Στο 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στο Πήλιο “Θ”

Σ14 Φ1
Στο 95% ανέρχεται η πληρότητα στα ξενοδοχεία της χερσαίας Μαγνησίας και την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ υπάρχουν θετικές ενδείξεις μέσω των κρατήσεων που γίνονται και για μέχρι το τέλος του μήνα.
Συνεχίζεται η πολύ υψηλή πληρότητα στα ξενοδοχεία του Ανατολικού και Νότιου Πηλίου, αλλά και του Βόλου με τους επισκέπτες να έχουν κατακλύσει την περιοχή και να κάνουν τις διακοπές τους.
Στους ξενοδόχους επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την πολύ καλή πληρότητα που θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος του μήνα.
Ήδη πέρασε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, όπου στα παραλιακά θέρετρα της χερσαίας Μαγνησίας είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από χιλιάδες επισκέπτες που μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσαν να βρουν ένα δωμάτιο για να απολαύσουν τις διακοπές τους.
Μάλιστα ελάχιστοι ήταν οι επισκέπτες που αποθαρρύνθηκαν από τον άσχημο καιρό του Σαββάτου και αναχώρησαν. Ο κόσμος έμεινε στην περιοχή μας και πλέον απολαμβάνει τα μπάνια του στις παραλίες, καθώς ο καιρός βελτιώθηκε και για τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα βρίσκεται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για τους ξενοδόχους που θέλουν για το επόμενο τουλάχιστον 20ημερο ο καιρός να είναι καλός για να μπορεί ο κόσμος να κάνει το μπάνιο του άνετα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης τόνισε πως «στο Δεκαπενταύγουστο η πληρότητα στα ξενοδοχεία άγγιξε το 100%. Είμαστε ευχαριστημένοι για την πολύ καλή κίνηση, ενώ πιστεύουμε πως και ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος από τις πολύ καλές υπηρεσίες που πρόσφεραν οι ξενοδόχοι σε συνδυασμό και με τις πολύ καλές τιμές. Το πολύ ευχάριστο για εμάς είναι πως και η τρέχουσα εβδομάδα έχει πολύ υψηλή πληρότητα που αγγίζει το 95%. Οι επισκέπτες δεν έχουν φύγει, αντίθετα είναι εδώ μαζικά, και τα πράγματα για τη χερσαία Μαγνησία πάνε πολύ καλά. Μάλιστα έχουμε ενδείξεις και για την επόμενη εβδομάδα, ότι η πληρότητα θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αυτό θα το ξέρουμε οριστικά σε λίγες ημέρες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το