Τοπικά

Στο 88,89% σήμερα η συμμετοχή των υποψηφίων από τα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ομαλά διεξήχθησαν σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα μαθήματα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Δίκτυα Υπολογιστών και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.
Οι υποψήφιοι προέρχονταν από εννέα ΕΠΑΛ και ήταν στον αριθμό 126. Από αυτούς εξετάστηκαν 112 και απουσίασαν 14, με ποσοστό συμμετοχής 88,89%.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή κα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα συνεχιστούν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ με το Νέο Σύστημα θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. Οι υποψήφιοι με το Παλαιό Σύστημα θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το