Κόσμος

Στίβεν Κινγκ: Ντόναλντ Τραμπ, η απόλυτη ιστορία τρόμου

Ο Στίβεν Κινγκ είναι ο πιο αναγνωρισμένος συγγραφέας ιστοριών τρόμου τις τελευταίες δεκαετίες. Κάθε του βιβλίο, όπως και οι ταινίες που έχουν στηριχθεί σε αυτά, προκαλούν ανατριχίλα σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ηρθε όμως μάλλον η στιγμή, που η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία του δημοφιλή συγγραφέα… Και που ο ίδιος βρήκε την ιδανική… «μούσα» στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που απεχθάνεται όσο τίποτα… Του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Στίβεντ Κινγκ δεν χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων και να εκφράσει την απέχθεια του για όσα πρεσβεύει.
Ενα μήνυμα του όμως στο Twitter, με μόλις 140 χαρακτήρες, ήταν αρκετό για να δημιουργήσει την… απόλυτη ιστορία τρόμου που δεν χρειάζεται παρά λίγα δευτερόλεπτα για να διαβαστεί.
«Η νέα μου ιστορία τρόμου: Μία φορά και έναν καιρό, ήταν ένας άνδρας με το όνομα Ντόναλντ Τραμπ και ήθελε να γίνει πρόεδρος. Μερικοί άνθρωποι τον υποστήριζαν», ήταν η ανάρτησή του.
Το Tweet του Κινγκ προκάλεσε ποικίλα σχόλια και την οργή των υποστηρικτών του Τραμπ.
Ο συγγραφέας όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά συνέχισε με καταιγισμό νέων tweet που «στολίζουν» τον αμφιλεγόμενο μεγιστάνα, αλλά και όσους προτίθενται να τον ψηφίσουν «παραβλέποντας» τα καμώματά του.
Ενας νέος πόλεμος μόλις ξεκίνησε…

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το