Ελλάδα

Στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης-Συνάντηση με Γιούνκερ

theodorakis708_39

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στις Βρυξέλλες όπου την Τρίτη 5 Απριλίου στις 17.00 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλώντ Γιούνκερ.

Η συνάντηση θα γίνει στο κτίριο Berlaymont στο γραφείο του Ζαν Κλώντ Γιούνκερ. Οι δύο άντρες αναμένεται να συζητήσουν τόσο το μείζον θέμα της προσφυγικής κρίσης αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στην εκδήλωση που οργανώνει η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με πρωτοβουλία του Ποταμιού με τίτλο «Αλληλεγγύη Χωρίς Σύνορα». Στόχος είναι να δείξει το S&D τη συμπαράσταση του στους πρόσφυγες αλλά και στην Ελλάδα που δοκιμάζεται και από την προσφυγική κρίση . Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει συναντήσεις και με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι αλλά και με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Φρανς Τίμερμαν.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα μιλήσει στις 19.00 στην ομάδα των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του ALDE Γκι Φερχόφσταντ. Ο Γκι Φερχόφσταντ ζήτησε από τον Σταύρο Θεοδωράκη να μιλήσει για το μεγάλο θέμα των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γιατί όπως του είπε το Ποτάμι είναι το μοναδικό ίσως αυτή τη στιγμή κόμμα στην Ελλάδα που θεωρεί τις μεταρρυθμίσεις τον απόλυτο ρυθμιστικό παράγοντα για μια οικονομία που πεθαίνει.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το