Τοπικά

Στις κατασκηνώσεις Αγ. Λαυρεντίου ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος

Στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Mητρόπολης Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο Μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αρχηγού της κατασκηνωτικής περιόδου, Αρχιμ.Καλλίνικου Γεωργακόπουλου και των στελεχών που συγκροτούν την Ε’ Κατασκηνωντική περίοδο αγοριών Λυκείου.
Ο κ. Ιγνάτιος βρέθηκε ανάμεσα στα αγόρια Λυκείου, απευθύνοντας λόγο πνευματικής οικοδομής, έχοντας ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους. Δεν παρέλειψε να τονίσει τα οφέλη μιας τέτοιας κατασκηνωτικής εμπειρίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα των ημερών, επισημαίνοντας ότι: «δεν είναι ο Θεός τιμωρός, αλλά Παιδαγωγός. Όπου ακούτε τη λέξη Αμαρτία, ας βάζετε δίπλα και τη λέξη αυτάρκεια. Σε κανέναν δεν παραχώρησε τη θέση Του ο Θεός για να κρίνει. Όταν θα έρθει η ώρα, τότε Εκείνος θα κρίνει, και θα κρίνει σίγουρα δίκαια και με αγάπη».
Από την πλευρά τους, οι 50 και πλέον κατασκηνωτές μαζί με τον επικεφαλής π.Καλλίνικο, ευχαρίστησαν τον κ. Ιγνάτιο για την επικοινωνία που είχαν, αφιερώνοντας κατασκηνωτικά τραγούδια. Η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών Λυκείου ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το