Τοπικά

Στις κάλπες στις 15 Μαΐου οι καθηγητές της Μαγνησίας

Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Μαγνησίας στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν στις 15 Μάη, ημέρα Τετάρτη.
Όπως τονίστηκε από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας «η εκλογοαπολογιστική συνέλευση με χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας, θα γίνει την Τρίτη 14 Μάη, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου στις 10.30 π.μ. Η παρουσία μας απαραίτητη.

Θα λειτουργήσουν τέσσερα (04) εκλογικά τμήματα:
1. Στο Καρτάλειο Διδακτήριο (Πολυμέρη με Κασσαβέτη) για τους εκπαιδευτικούς της Χερσαίας Μαγνησίας. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 10:00 π.μ. μέχρι 19:00 μ.μ.
2. Στο ΓΕΛ Σκιάθου για τους εκπαιδευτικούς της Σκιάθου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.
3. Στο ΓΕΛ Σκοπέλου για τους εκπαιδευτικούς της Σκοπέλου και της Αλοννήσου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.
4. Στο Γυμνάσιο Αλοννήσου για τους εκπαιδευτικούς της Αλοννήσου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.
Οι εκλογές θα είναι διπλές:
1. Θα ψηφίσουμε για ανάδειξη μελών ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και μελών ΕΣ της ΕΛΜΕ με λευκά ψηφοδέλτια. (Μέχρι 7 σταυρούς για το ΔΣ και μέχρι 3 σταυρούς για το ΕΣ).
2. Θα ψηφίσουμε για ανάδειξη αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ για το 19ο Συνέδριο με κίτρινα ψηφοδέλτια (Μέχρι 7 σταυρούς).
3. Οι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Για την ανάδειξη μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ και αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο, δικαίωμα ψήφου έχουν οι ταμειακώς εντάξει συνάδελφοι. Όσοι συνεισφέρουν στο Ταμείο της ΕΛΜΕ μέσω του Αυτόματου Συστήματος Πληρωμής της Μαγνησίας, θεωρούνται «ταμειακώς εντάξει» (θα υπάρχει η κατάσταση).
Όσοι δεν συνεισφέρουν στο ταμείο της ΕΛΜΕ και είναι μόνιμοι θα πληρώσουν για τη διετία (2017-2019) 48 ευρώ. Όλοι οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι συνάδελφοι θα πληρώσουν πέντε ευρώ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το