Τοπικά

Στις κάλπες οι δικηγόροι του Βόλου – Ικανοποιητική η συμμετοχή – Δείτε εικόνες

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, οπότε και κλείνουν οι κάλπες, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, που θα εκλέξουν τη νέα 15 μελής Διοίκηση, πρόεδρο και 14 μέλη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Εγγεγραμμένοι είναι 571 δικηγόροι και η συμμετοχή εκτιμάται ότι θα κυμανθεί πάνω από το 90%.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος πρόεδρος Βασίλης Μπακαλιάνος, “Σήμερα είναι η γιορτή της δημοκρατίας με δύο υποψηφίους. Καλώ τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, να κάνουμε πράγματα, ώστε να προχωρήσει ο Δικηγορικός Σύλλογος σε ότι μπορεί να γίνει μέχρι τώρα. Πιστεύουμε ότι θα έρθει ο κόσμος γιατί οι δικηγόροι τιμούν το εκλέγειν”

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Πρόεδρος Χρήστος Στρατηγόπουλος  επεσήμανε ότι “Η συμμετοχή σημαίνει ενδιαφέρον για τα κοινά και θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα για την επόμενη διοίκηση να κάνει το έργο που έχει σχεδιάσει να υλοποιήσει. Η νέα διοίκηση του συλλόγου έχει μπροστά της σημαντικές προκλήσεις, όπως οι συνέπειες της συνδυαστικής κρίσης που ταλαιπωρεί όλη την κοινωνία, οικονομική και υγειονομική κι έχει κι ένα σημαντικό στοίχημα να κερδίσει τη μετατροπή του συλλόγου σε ψηφιακό σύλλογο, ώστε να αποτελεί ένα κομμάτι της ψηφιακής διακυβέρνησης στο χώρο της δικαιοσύνης”. Ο κ. Στρατηγόπουλος πρόσθεσε ότι χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός από τη νέα διοίκηση για το δικαστικό μέγαρο επισημαίνοντας ότι απαιτείται μια μαχητική κι έμπειρη διοίκηση, γιατί τα προβλήματα είναι σύνθετα κι απαιτούν λύσεις προοπτικής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το