Τοπικά

Στις κάλπες χθες οι οικονομολόγοι στη Μαγνησία – Ποιοι εκλέγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του 7ου περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, αλλά και των αντιπροσώπων για την κεντρική διοίκηση πραγματοποιήθηκαν χθες.
Οι κάλπες στήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, όπου από νωρίς το πρωί προσέρχονταν τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου για να ψηφίσουν.Συνολικά οι εγγεγραμμένοι ήταν 544 για τη Μαγνησία, ενώ πανθεσσαλικά άγγιζαν τους 2.500.
Επτά παρατάξεις συμμετείχαν στις εκλογές και δεκάδες ήταν οι υποψήφιοι.  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από τους 544 εγγεγραμμένους και οικονομικά τακτοποιημένους ψήφισαν οι 345, ποσοστό συμμετοχής κοντά στο 65%, ενώ υπήρξαν δέκα άκυρα και λευκά.
Οι ψήφοι που έλαβαν οι παρατάξεις έχουν ως εξής: Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασίας Οικονομολόγων 59, Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων 8, Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων-Επαγγελματιών 42, Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος 68, Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων-Συνεργαζόμενοι 157, Τρικαλινοί οικονομολόγοι μία.

Τα αποτελέσματα για το επταμελές νέο διοικητικό συμβούλιο ανέδειξαν έξι (!) Λαρισαίους οικονομολόγους, ενώ ο έβδομος προέρχεται από τα Τρίκαλα. Δεν υπάρχει εκπρόσωπος από Βόλο και Καρδίτσα.
Συγκεκριμένα, οι Λαρισαίοι που εκλέγονται είναι από τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων οι Ηλίας Κοτσιμπογεώργος και Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος, από τους Προοδευτικούς Οικονομολόγους Ελλάδας οι Χρόνης Ισαακίδης και Μαργαρίτης Τσουλούφης, από την Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών – Συνεργαζόμενες Δυνάμεις ο Νίκος Κίσσας και από την Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων ο Ιωάννης Μαργαριτόπουλος.
Από τα Τρίκαλα εκλέγεται με την παράταξη των Τρικαλινών Οικονομολόγων ο Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου.

Mε πληροφορίες από onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το