Τοπικά

Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές της Μαγνησίας για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ

Οι καθηγητές της Μαγνησίας προσέρχονται στις κάλπες, αύριο Τετάρτη, για να ψηφίσουν για το νέο διοικητικό συμβούλιο και για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Μαγνησίας στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Σημειώνεται πως αύριο Τετάρτη τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι κάλπες στο Καρτάλειο διδακτήριο όπου θα βρίσκεται το μεγαλύτερο εκλογικό κέντρο, θα ανοίξουν στη μία το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αργά το βράδυ.
Θα λειτουργήσουν τέσσερα εκλογικά τμήματα: Στο Καρτάλειο Διδακτήριο (Πολυμέρη με Κασσαβέτη) για τους εκπαιδευτικούς της ηπειρωτικής Μαγνησίας. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 10.00 μέχρι 19.00.
Στο ΓΕΛ Σκιάθου για τους εκπαιδευτικούς της Σκιάθου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09.00 μέχρι 12.00.
Στο ΓΕΛ Σκοπέλου για τους εκπαιδευτικούς της Σκοπέλου και της Γλώσσας. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09.00 μέχρι 12.00.
Στο Γυμνάσιο Αλοννήσου για τους εκπαιδευτικούς της Αλοννήσου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09.00 μέχρι 12.00.

Οι εκλογές θα είναι διπλές και οι καθηγητές θα ψηφίσουν για την ανάδειξη μελών ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και μελών ΕΣ της ΕΛΜΕ με λευκά ψηφοδέλτια και για την ανάδειξη αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ για το 19ο Συνέδριο με κίτρινα ψηφοδέλτια.
Στο μεταξύ στις κάλπες προσέρχονται οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί την Παρασκευή 7 Ιουνίου για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου και την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΔΟΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 23 με 26 Ιουνίου στην Αθήνα.
Το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και θα ακολουθήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας από την μία το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.
Οι εκλογές στους δασκάλους και τους καθηγητές πραγματοποιούνται ανά δύο χρόνια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το