ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συλλήψεις 14 ατόμων στην Παρίσαινα

Τοπικά

Τοπικά

Στις φλόγες παραδόθηκε διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους – Υπέστη ζημιές 8.000 ευρώ

Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων, στον Βόλο, σήμερα το μεσημέρι κι ενώ οι ιδιοκτήτες έλειπαν από το σπίτι.
Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι και έγινε αντιληπτή από ιδιοκτήτρια διαμερίσματος του πρώτου ορόφου που είδε να βγαίνουν καπνοί από το σπίτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε με δυο οχήματα και πέντε άνδρες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να υψώσουν σκάλα για να μουν στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι.
Η προσπάθεια κατάσβεσης ολοκληρώθηκε στις 16:39, αλλά είχαν ήδη προκληθεί σοβαρές ζημιές που υπολογίζονται στις 8.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, κάηκαν ηλεκτρικές συσκευές, όπως η ηλεκτρική κουζίνα, το ψυγείο, ο απορροφητήρας, το κλιματιστικό, αλλά και τα ντουλάπια της κουζίνας.
Το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι όταν η φωτιά είχε πλέον σβήσει. Όπως έγινε γνωστό, οι φλόγες ξεκίνησαν από μάτι ηλεκτρικής κουζίνας, το οποίο άναψε μετά από διακοπή ρεύματος, την ώρα που το ζευγάρι έλειπε από το σπίτι, και πήρε φωτιά το σκεύος που βρισκόταν πάνω στο μάτι.

(φωτό αρχείου)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το