Τοπικά

Στις Φιλιππίνες κόρη και γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν

Στις Φιλιππίνες βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα οι γονείς της δολοφονηθείσας Καρολάιν, με τη μικρή της κόρη τη Λυδία, καθώς αποφάσισαν να εγκαταλείψουν οριστικά την Αλόννησο.
Η μικρή Λυδία, που έγινε δύο ετών τις προάλλες, βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της. Σημειώνεται ότι η χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι η πατρίδα της γιαγιάς της Λυδίας. Θα μείνουν στο σπίτι της αδερφής της Καρολάιν για απροσδιόριστο χρόνο, ενώ υπάρχει η σκέψη, η μικρή Λυδία να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό, σε μια προσπάθεια να της εξασφαλίσουν μία καινούργια ζωή. Όπως δήλωσε στη «Θ» ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, Θαν. Χαρμάνης, η μικρή Λυδία, ο παππούς και η γιαγιά της έχουν αναχωρήσει εδώ και ημέρες από το νησί των Β. Σποράδων, καθώς κρίθηκε ότι η μικρή θα ήταν κατάλληλο να αλλάξει περιβάλλον και να μην της θυμίζει τίποτα από αυτά που έζησε. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα κατατεθεί αίτηση προς το δικαστήριο, ώστε η οριζόμενη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να γίνεται στις ώρες μεν που έχουν οριστεί, αλλά μέσω Skype.

Την ίδια ώρα ο δολοφόνος της Καρολάιν σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία, για να μεταβιβάσει κινητή και ακίνητη περιουσία στη μικρή του κόρη. Σημειώνεται ότι την επιμέλεια της Λυδίας έχουν οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι θα πρέπει να συναινέσουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, όμως, οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας δεν φαίνεται να είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο. Φέρονται να δηλώνουν ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα του δολοφόνου γαμπρού τους, παρά μόνο να μεγαλώσει το εγγόνι τους ήρεμα και χωρίς άλλα προβλήματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το